Home EURO 2024 odds: scoor bij Ierland – Nederland

EURO 2024 odds: scoor bij Ierland – Nederland

Volgend jaar wordt het EK voetbal in Duitsland gehouden. Nederland is op dit moment bezig om een ticket voor dat toernooi te bemachtigen. Afgelopen donderdag speelde Oranje tegen Griekenland, komende zondag is Ierland de tegenstander. Lukt het Nederland om in Dublin drie punten te scoren? Voorspel en scoor zelf ook bij dit EK kwalificatie duel door mee te spelen via Wedden op Voetbal.nl

Statistieken Ierland – Nederland

Ierland en Nederland zitten momenteel samen met Griekenland verwikkeld in een strijd om de tweede plaats. De Ieren speelde eerder deze week bij Frankrijk, dat koploper is in Poule B. Nederland en Griekenland kruiste de degens in Eindhoven.

De poule ligt nog helemaal open en dat komt ook omdat Oranje twee wedstrijden minder speelde dan de andere landen in de groep. Dit komt dan weer doordat het Nederlands elftal in juni de Final Four van de UEFA Nations League mocht spelen.

Stephen Kenny: “We moeten aan de bak tegen Nederland”

“De blessure van Even Ferguson is een aderlating voor ons, maar we weten wat ons te doen staat. Met Frankrijk en Nederland treffen we deze week twee toplanden. Om onze kansen op plaatsing voor het EK in eigen hand te houden wisten we van te voren dat we minimaal één van de twee landen moesten verslaan. We moeten dus aan de bak zondag!”

Ronald Koeman: “Wedstrijd tegen Ierland afsluiting belangrijke week”

“Ik heb een heel goed gevoel. Dat had ik voor de Nations League ook tegen Kroatië. Tegen Frankrijk was dat door alle zieken en afwezigen wat minder. Zoals we nu met elkaar deze week zijn, wat we gedaan hebben, met de spelers, met beelden, met individuele gesprekken. Ik heb het gevoel dat iedereen beseft hoe belangrijk deze week is met deze wedstrijd tegen de Ieren als afsluiting.”

Head 2 Head

Nederland en Ierland speelde zeven jaar geleden voor het laatst tegen elkaar. In een vriendschappelijke oefeninterland deelde beide landen de punten door met 1-1 gelijk te spelen. Luuk de Jong trof namens Oranje doel.

De laatste keer dat Oranje van Ierland won was in 2006. Nederland kwam toen een stuk beter voor de dag dan in 2016. Het Nederlands elftal versloeg haar Ierse collega’s met groot gemak door met 0-4 te zegevieren.

Spelers

Bij Ierland ontbreekt het jonge talent Ferguson door een blessure. De jongeling moet één van de dragende spelers worden van het Ierse voetbalelftal, maar zal er tegen Oranje dus niet bij zijn.

Nederland leunt vervolgens vooral op Frenkie de Jong. De sterspeler van FC Barcelona is ook bij Oranje een dragende speler die vanaf het middenveld de schakelt vormt tussen de verdediging en aanval. Cody Gakpo (Liverpool) en Nathan Aké (Manchester City) zijn andere belangrijke spelers in het Nederlands elftal.

Voorspellen Ierland – Nederland

Inzetten bij de Nederlandse voetbal bookmakers levert in het 1×2 spelsysteem de hoogste odds op als Ierland wint. Ze lopen bij top bookmakers Jack’s, Unibet, Circus.nl en Bet365 zelfs op naar een maximum van 4,50 keer het bedrag dat werd ingelegd bij plaatsing van deze voorspelling.

Ook een gelijkspel zorgt ervoor dat de wedkantoren de portemonnee moeten trekken. Uitbetalingen tot 3,90 keer de inlegwaarde zijn vrij normaal bij de Nederlandse Sportsbooks.

De meeste Voetbalgokkers verwachten en spelen op een winnend Nederland. De maximale pre-wedstrijd quoteringen in het reguliere 1×2 spelsysteem staan momenteel op 1,70 keer het inlegbedrag dat bij plaatsing is ingevuld op het online wedformulier.

Datum en tijdstip Ierland – Nederland

De EK kwalificatiewedstrijd Ierland – Nederland zal op zondag 10 september worden gespeeld. Het duel in Dublin begint om 20:45 uur. Inzetten volgens de pre-wedstrijd quoteringen kan tot het moment dat de bal rolt in het Aviva Stadion. Daarna is alleen live gokken nog mogelijk. Ook deze Ierland – Nederland odds vergelijk je gemakkelijk en snel via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.