Home Eredivisie wedden: wint PSV in Eindhoven van Fortuna Sittard?

Eredivisie wedden: wint PSV in Eindhoven van Fortuna Sittard?

Het is de negende wedstrijd in dit Eredivisie seizoen waarin PSV het in Eindhoven gaat opnemen tegen Fortuna Sittard. De Eindhovense club is koploper van de Nederlandse competitie en wil het dat ook blijven dan is thuis winnen van Fortuna een must. Ook Eredivisie wedden en wint PSV in Eindhoven van Fortuna Sittard? Ga naar de bookmakerspagina van Wedden op Voetbal en speel mee!

Peter Bosz: “Hard ons best doen tegen Fortuna Sittard”

PSV Eindhoven verliest zelden van Fortuna Sittard, maar dat wil volgens trainer Peter Bosz niet zeggen dat de punten dit weekend al verdiend zijn. “Ik vind dat je respect moet hebben voor je tegenstander en we heel hard ons best moeten doen om wedstrijden te winnen. Ik geloof er niet in dat je op zeventig procent kan spelen. Ook niet tegen Fortuna Sittard”, vertelt trainer Bosz. 

Danny Buijs: “Topdag hebben tegen PSV”

Fortuna Sittard-trainer Danny Buijs weet uit ervaring als coach hoe lastig het is punten te pakken in Eindhoven. “We zullen een topdag moeten hebben. PSV is een topclub met heel veel individuele kwaliteiten. Ze staan niet voor niets bovenaan in de Eredivisie. En om een topdag te hebben, moet je wel bij jezelf beginnen. Dat betekent heel goed met elkaar verdedigen en proberen om op de momenten dat het kan te voetballen”, aldus trainer Buijs.

Head 2 Head

PSV Eindhoven verliest in eigen huis zelden punten van Fortuna Sittard. De laatste keer dat dat nog gebeurde, was in 2000. In dat jaar werd PSV – Fortuna 1-1. In de 23 jaar die volgden, speelde de Limburgse club niet altijd in de Eredivisie. Soms kwam de ploeg ook uit in de Eerste divisie. De grootste overwinning die de Eindhovenaren in die jaren boekte tegen Fortuna was in de seizoenen 2018-2019, 2019-2020 en 2021-2022. In die drie ontmoetingen werd het 5-0 voor de Eindhovense club.

Vorig seizoen speelden PSV en Fortuna tweemaal tegen elkaar. In Eindhoven won PSV nipt met 2-1 van de Limburgse club. In Sittard had de Eindhovense formatie het nog lastiger. Het werd 2-2 in speelronde zestien van de Eredivisie nadat PSV nog op achterstand had gestaan. Fortuna-speler Cordoba scoorde als enige in de eerste helft van de wedstrijd en zette Fortuna daarmee op voorsprong. Na de thee scoorden de ex-PSV ers Simons en Sangare, maar daar lieten de Limburgers het niet bij zitten. Ruim in de blessuretijd scoorde Yilmaz en dat leverde beide teams een punt op.

Odds PSV – Fortuna Sittard

In het 1×2 spelsysteem staan de odds bij PSV – Fortuna het hoogst ingeschaald bij winst van de Limburgse bezoekers. Er kan tot maximaal 19.00 keer de inleg gescoord worden bij winst van Fortuna Sittard.

Gaan de twee teams uit het zuiden van Nederland de punten met elkaar delen? Dan staan de quoteringen op maximaal 9.00 keer het speelbedrag ingedeeld bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal.

Bij winst voor de huidige koploper in de Eredivisie wordt er in de pre-wedstrijd fase tot maximaal 1,17 keer speelbedrag uitbetaald. PSV is bij de bookmakers dus favoriet in dit duel!

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – Fortuna Sittard

Het Eredivisie duel PSV Eindhoven – Fortuna Sittard wordt op zaterdag 21 oktober gespeeld. Het Philips Stadion is het decor van dit duel in de Brabantse lichtstad waar de wedstrijd om 18:45 uur begint.

Speel mee bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland. Op Wedden op Voetbal ontdek je al snel bij welke bookmakers er veilig gewed kan worden op voetbalwedstrijden. Of je nu een voorspelling wilt doen op een club in de Eredivisie, Champions League of EURO2024, via Wedden op Voetbal is dat allemaal mogelijk. Bereid een weddenschap goed voor en speel bewust op jouw favoriete voetbalclub!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.