Home Eredivisie wedden: RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

Eredivisie wedden: RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

Ajax verloor zondag en woensdag in twee etappes van Feyenoord. De 0-4 nederlaag in eigen stadion moet zo snel mogelijk vergeten worden en de Amsterdammers krijgen daarvoor aanstaande zaterdag al de kans. Ajax speelt dan uit bij RKC Waalwijk. De Brabanders staan één plaatsje boven Ajax. Voorspel RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam via Wedden op Voetbal en speel mee met dit competitieduel! 

Henk Fraser (trainer RKC): “We gaan met euforisch gevoel naar wedstrijd tegen Ajax”

“We hebben ons afgelopen tijd verbeterd en dat is inherent aan het trainen. Twee keer achter elkaar winnen geeft een euforisch gevoel. Zeker met de wedstrijd tegen Ajax in het verschiet. Of Ajax te pakken is? Ja, misschien wel. Maar in de wedstrijd blijven is voor RKC belangrijk. Ik heb FC Twente tegen Ajax live gezien en dat was indrukwekkend van Twente, maar absoluut niet goed van Ajax.”

Maurice Steijn (trainer Ajax): “We moeten door”

“We moeten onszelf bij elkaar rapen en vanaf nu draait het om RKC. We moeten toch door. Ik hou me vast aan kleine fases tegen Olympique en ook tegen Feyenoord waarin we wel goed speelde. Er is altijd druk als de prestaties achterblijven we moet dus zo snel mogelijk punten pakken en stijgen op de ranglijst.”

Head to Head

In de laatste vijf onderlinge ontmoetingen wist Ajax telkens te winnen. Vorig seizoen wonnen de Amsterdammers in Amsterdam met 3-1 van RKC Waalwijk. In Brabant werd het zelfs 1-4 voor de Amsterdamse formatie.

De laatste keer dat KKC een punt of meer wist te pakken tegen Ajax is tien jaar geleden. Toen eindigde het competitieduel Ajax Amsterdam – RKC Waalwijk in 0-0.

Voorspellingen RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

We hebben de maximale quoteringen bij dit duel voor je opgezocht. De odds in het 1×2 spelsysteem  bij winst van de Amsterdammers lopen richting het dubbele van je inleg en dat is heel ongebruikelijk voor een wedstrijd van de Amsterdammers tegen RKC. De maximale quoteringen in het 1×2 spelsysteem staan op x1,70.

Bij een gelijkspel scoren voetbalpunters nog hogere bonussen bij de bookmakers. De Nederlandse Sportsbooks gaan zelfs tot x4,50 keer het inlegbedrag als RKC – Ajax in een puntendeling eindigt.

Bij een regelrechte stunt van RKC in deze thuiswedstrijd tegen Ajax is het helemaal smullen voor VoetbalGokkers die hierop hebben ingezet. Hiermee kan namelijk via het 1×2 spelsysteem tot maximaal x8,00 het ingelegde speelbedrag wordt verdient! En gezien de huidige vorm van Ajax is deze uitslag goed mogelijk.

Datum en tijdstip RKC Waalwijk – Ajax

Wedde op Voetbal laat VoetbalGokkers snel en gemakkelijk vergelijken hoe de odds momenteel verdeeld worden. Bovendien zie je bij de legale, veilige bookmakers ook direct de spelopties bij dit Eredivisie duel uit de zevende speelronde van het seizoen 2023 – 2024.

De pre-wedstrijd quoteringen blijven actief tot vlak voor de aftrap. En die zal op zaterdag 30 september om 21:00 uur plaatsvinden in het Mandemakers stadion te Waalwijk. Alle voorspellingen die daarna binnenkomen zullen volgens de dan geldende live odds in behandeling worden genomen. Zorg dus dat je op het juiste moment je weddenschap plaatst en vergelijk tijdig de diverse aanbieders bij het duel RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.