Home Eredivisie wedden op Heracles Almelo – PSV Eindhoven

Eredivisie wedden op Heracles Almelo – PSV Eindhoven

In de Eredivisie gaat koploper PSV Eindhoven dit weekend op pad naar Heracles Almelo. Het is voor de Eindhovense ploeg de laatste wedstrijd voordat het volgende week aantreedt tegen RC Lens in de UEFA Champions League. Gaat PSV winnen van Heracles in het Erve Asito Stadion en tankt het vertrouwen voor de Champions League wedstrijd tegen de Franse ploeg? Check de beste odds en deals bij de Eredivisie wedstrijd Heracles Almelo – PSV Eindhoven via Wedden op Voetbal!

John Lammers: “Wij moeten ons goed opstellen om PSV te stoppen”

Heracles Almelo trainer John Lammers hoopt met zijn team de koploper van de Eredivisie wat te kunnen afremmen in stadion Erve Asito. “Je weet dat PSV goede individuele spelers hebben, maar als je compact speelt, dan is dat makkelijker op te lossen. Tegen Heerenveen deden we dat niet goed en je ziet ook tegen HHC Hardenberg dat je je dat niet kunt veroorloven. We geven de doelpunten te gemakkelijk weg. PSV scoort juist heel makkelijk, dus we zullen ons goed moeten opstellen om PSV af te kunnen stoppen. Als dat lukt, dan zou dat geweldig zijn”, zegt trainer Lammers.

Peter Bosz: “We staan met dertig punten bovenaan”

PSV-trainer Peter Bosz maakt zich weinig zorgen over de wedstrijd in Almelo, maar wil wel dat zijn team scherp is. “We staan met 30 punten bovenaan. Kijkend naar de stand zit hier een hele gelukkige trainer. Maar eerlijk is eerlijk, de eerste helft tegen Ajax was bagger. We speelden slordig en leden veel te veel balverlies. Wij zullen ook in Almelo zoals altijd ons eigen spel moeten spelen. Ik vind dat wij als PSV zijnde uit van Heracles moeten winnen en daar gaan we weer alles aan doen.”

Head 2 Head

PSV Eindhoven en Heracles speelden op 6 maart vorig jaar voor de laatste keer tegen elkaar. Toen vond het duel in Eindhoven plaats en zegevierde PSV voor eigen publiek met 3-1 van de Almeloërs. In het Erve Asito Stadion ontmoette PSV de Heraclieten op 14 augustus 2021 voor de laatste keer. Ook toen wonnen de Eindhovenaren van Heracles. Het werd die dag 0-2 voor PSV.

In 2015 wist Heracles voor de laatste keer te winnen van PSV. In eigen huis zegevierde de Almelose ploeg met 2-1 van PSV. In 2020 werden de punten voor het laatst gedeeld in Almelo. Op 27 september dat jaar werd het 1-1 in het Erve Asito Stadion.

Odds Heracles Almelo – PSV Eindhoven

De pre-odds bij de Eredivisie wedstrijd tussen Heracles en PSV zijn om te smullen De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem staan genoteerd bij een overwinning van de Heraclieten. Mocht trainer Lammers en zijn team de huidige koploper van de Eredivisie afremmen door te winnen voor eigen publiek, dan keren de bookmakers tot maximaal 9,50 keer het speelbedrag uit aan alle voetbalgokkers die deze voorspelling correct wisten in te vullen.

Bij een puntendeling lopen de bookmakersbeloningen ook zeer hoog op. Een correcte weddenschap op een puntendeling in het Erve Asito Stadion levert voetbalgokkers tot 6,75 keer het speelbedrag op. Een inleg van 10 euro wordt dan in één klap bijna zeventig euro waard en dat is niet mis!

Bij winst van PSV lopen de beloningen niet hoger op dan 1,25 keer het speelbedrag dat wordt ingezet bij winst van de Eindhovense ploeg. Check de odds in de diverse speltypen en ontdek hoge odds en deal bij winst van de Eindhovenaren.

Datum en tijdstip Heracles Almelo – PSV Eindhoven

De Eredivisie wedstrijd Heracles Almelo – PSV Eindhoven staat gepland op zaterdag 4 november. In het Erve Asito Stadion wordt om 16:30 uur afgetrapt. Ook scoren bij Heracles – PSV? Bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal.nl! zo ben je er zeker van dat je speelt via betrouwbare bookmakers en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Speel mee, zet in en win dit Eredivisie-weekend bij Heracles – PSV!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.