Home Eredivisie spelers met Mexico tegen Costa Rica in Gold Cup 2023

Eredivisie spelers met Mexico tegen Costa Rica in Gold Cup 2023

In de CONCACAF Gold Cup wordt aanstaande zondag de kwartfinale tussen Mexico en Costa Rica gespeeld. De winnaar plaatst zich voor de halve finale van het toernooi. Het Mexicaanse elftal bestaat uit bekende Eredivisie spelers als: Jorge Sánchez, Edson Álvarez (beiden Ajax) en Santiago Gimenez (Feyenoord). Gaan zij winnen met Mexico? Vergelijk de beste bookmakerskantoren via Wedden op Voetbal en speel mee.

Statistieken

Mexico en Costa Rica zijn twee landenteams die nog kans maken de CONCACAF Gold Cup 2023 in de Verenigde Staten te winnen. Mexico en de Verenigde Staten wonnen de Gold Cup dat sinds 1991 deze naam heeft gekregen, het vaakst. Costa Rica doet bijna altijd mee om de trofee, maar de prijs ook winnen, zat er tot nu toe nog niet in voor de Costa Ricanen. De ploeg die deze speelronde wint, kan zich gaan opmaken voor de halve finale tegen Guatemala of Jamaica. De finale vindt plaats op 17 juli.

Jaime Lozano: “Op onze hoede zijn tegen Costa Rica”

Mexico bondscoach Jaime Lozano treft in de kwartfinales Costa Rica en is op zijn hoede voor de volgende tegenstander. “Er zijn dingen te verbeteren. De Costa Ricanen zijn onze rivalen die hetzelfde resultaat kunnen neerzetten als wij. We moeten op onze hoede zijn, maar alles is mogelijk”, zegt de bondscoach van El Tri.

Luis Fernando Suárez: “Mexico grootste team in CONCACAF”

Ook Costa Rica bondscoach Luis Fernando Suarez maakt zijn team gereed voor de kwartfinales van de Gold Cup. “Het Mexicaanse elftal is een tegenstander waar we diep respect voor hebben. Het is niet voor niets een van de grootste teams in CONCACAF. Het zal een veeleisende wedstrijd worden en vanaf nu zullen we werken aan het herstellen van de spelers en het voorbereiden van de kwartfinale”, zegt bondscoach Suárez.

Head 2 Head

In 2022 speelden Mexico en Costa Rica voor de laatste keer tegen elkaar. Het betrof toen een wedstrijd in de WK kwalificaties. El Tri zegevierde in Costa Rica met 0-1, maar wist in eigen land niet tot winst te komen. In Mexico-stad werden de punten gedeeld met de Costa Ricanen (0-0). Beide landen wisten zich via de poulefase wel te kwalificeren voor het WK. Ook wisten beide landen op het WK 2022 in Qatar de groepsfase niet te overleven.

Mexicaanse Eredivisie spelers

In het Mexicaanse elftal zijn drie Eredivisie spelers actief. De Ajacieden Jorge Sánchez en Edson Álvarez spelen ook aanstaande zondag weer mee in de Gold Cup. Feyenoorder Santiago Gimenez staat in de spits en moet tegen de Costa Ricanen voor doelpunten scoren. Gimenez scoorde dit toernooi in de wedstrijd tegen Haïti en pakte tegen Qatar een gele kaart. Sánchez heeft al twee gele kaarten voorgeschoteld gekregen en moet dus op zijn tellen gaan letten om geen wedstrijd mis te lopen.

Quoteringen Mexico – Costa Rica

De hoogste odds staan bij deze kwartfinale van de Gold Cup genoteerd bij een zege van Costa Rica. Als de Costa Ricanen zegevieren, dan kunnen voetbalwedders die deze voorspelling voorafgaand aan de wedstrijd hadden gemeld bij de bookmakers tot 7.00 keer het speelbedrag scoren.

Bij een gelijkspel wordt het verlenging, maar scoren voetbalgokkers die een voorspellingen deden op een gelijkspel tot maximaal 4.80 keer het speelbedrag terug. Een inleg van tien euro is dan bijna vijftig piek waard!

Winst van Mexico betekent dat we Alvarez, Sanches en Gimenez terugzien in de halve finale van de Gold Cup. In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds bij winst van de Mexicanen op tot maximaal 1.37 keer het wedbedrag dat gestort is bij de bookies.

Datum en tijdstip Mexico – Costa Rica

De kwartfinale van de CONCACAF Gold Cup Mexico – Costa Rica staat gepland op zondag 9 juli. De wedstrijd begint om 03:30 uur (Nederlandse tijd) in het AT&T Stadion te Arlington. Ben je vroeg in de veren om live te wedden op de kwartfinale van de Mexicanen of doe je een voorspelling in de pre-fase? Het kan allemaal bij de bookmakerskantoren op Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.