Home Eredivisie scoren bij Feyenoord – PSV

Eredivisie scoren bij Feyenoord – PSV

Dit weekend krijgt Feyenoord in Rotterdam bezoek van PSV Eindhoven. De regerend landskampioen staat inmiddels op de tweede plaats van de Eredivisie en heeft zeven punten minder dan de ongeslagen ploeg uit Brabant. De Kuip in Rotterdam is het decor van deze clash tussen de Rotterdammers en Eindhovenaren. Wie wint in deze veertiende speelronde van de Eredivisie drie punten? Ook hoge Eredivisie odds scoren? Speel mee via Wedden op Voetbal!

Arne Slot: “Alles is beter dan vorig jaar”

Feyenoord-trainer verwacht aanstaande zondag een sterk team aan te treffen met PSV uit Eindhoven. “Er is één club die alle records aan het breken is op dit moment en dat is PSV. Maar wij analyseren alle data en daaruit blijkt dat we op elk onderdeel van het voetbal beter presteren dan vorig jaar. Dan heb ik het bijvoorbeeld over expected goals voor, maar ook tegen. Alles is beter dan vorig jaar”, vertelt trainer Slot.

Peter Bosz: “Liefste met een volledig fitte selectie op pad”

PSV-trainer Peter Bosz blikt vooruit naar de volgende opdracht in Rotterdam-Zuid. “Als je wint, is de sfeer altijd goed. Als je niet wint, dan is het minder gezellig. Zo werkt de voetballerij. Hirving Lozano heeft een hamstringblessure en zijn we wel even kwijt. Ook Lang missen we tegen Feyenoord. We zitten in een belangrijke periode, dus dat wil je liefste met een volledig fitte selectie op pad. Ik heb liever dat ik keuzes moeten maken, dan dat ik me op de bank zit af te vragen wie ik nu weer op moet stellen”, zo besluit trainer Bosz.

Head 2 Head

In de Eredivisie hebben Feyenoord en PSV al heel wat wedstrijden tegen elkaar op de teller staan. De laatste ontmoeting in De Kuip was om de Johan Cruijff Schaal aan het begin van dit seizoen. PSV won de schaal met 0-1 dankzij een doelpunt van Noa Lang.

Vorig seizoen kwam er geen winnaar van het veld. Feyenoord en PSV deelden de punten bij een gelijkspel (2-2). In Eindhoven won PSV nipt van Feyenoord. In het Philips Stadion werd het 4-3 tegen de Rotterdamse bezoekers. Dit was voor de regerend landskampioen uit Rotterdam de enige wedstrijd van vorig seizoen die verloren ging.

Odds Feyenoord – PSV Eindhoven

De pre-odds zijn goed ingeschaald bij deze weekendkraker in De Kuip. De bookmakers schroeven de quoteringen al hoog op bij een zege van Feyenoord. Er kan tot 2.24 keer het speelbedrag gescoord worden bij de bookmakers als trainer Slot en zijn mannen winnen van de Eindhovenaren!

Nog meer hoge bookmakerbonussen bij het duel tussen de huidige nummer één en twee van de Eredivisie staan ingedeeld bij een gelijkspel. Als de Rotterdammers de punten delen met de Eindhovenaren, scoren voetbalgokkers bij een correcte weddenschap op een gelijkspel tot 3.70 keer het aantal ingelegde euro’s.

Ook bij een zege van PSV Eindhoven staan de quoteringen er in het 1×2 spelsysteem ook goed op. De sportsbooks keren tot 3.00 keer het speelbedrag uit als de ploeg van trainer Bosz voor de tweede keer dit seizoen in De Kuip wint.

Speltypen en tijdstip

Wedden op Feyenoord – PSV is leuk en kan op heel veel manieren. Het 1×2 spelsysteem is en blijft razend populair, maar veel voetbalgokkers wagen ook een gokje in speltypen als correct score combinatiedeals, over/under en halftime/fulltime speelsystemen.

Ook wedden op Feyenoord – PSV in de pre-fase? Vergelijk de odds bij deze Eredivisie kraker via Wedden op Voetbal. De wedstrijd wordt op zondag 3 december in De Kuip te Rotterdam en begint om 12:15 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent om hoge pre-odds te scoren of speel live mee en maak hoge live betting deals.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.