Home Eredivisie kraker Ajax – AZ Alkmaar goed voor top quoteringen!

Eredivisie kraker Ajax – AZ Alkmaar goed voor top quoteringen!

De bookmakers hebben zichzelf niet ingehouden voor de Eredivisiekraker Ajax – AZ Alkmaar! Alle odds in het 1×2 spelsysteem staan boven een verdubbeling van je inlegwaarde en daarmee is deze competitie topper ook direct een echte knaller bij de online bookmakerskantoren! Voorspel Ajax – AZ Alkmaar via Wedden op Voetbal en speel mee bij de beste Sportsbooks van Nederland!

Jeroen Rijsdijk (trainer Sparta): “Voor hoogst haalbare gaan tegen PSV”

“Bij PSV is er de druk om weer eens kampioen te worden. Zij willen geen punten laten liggen, maar natuurlijk gaan we ook voor het hoogst haalbare tegen PSV, want zij komen ook uit een Europese wedstrijd en dat biedt wellicht kansen voor ons. Als we als ploeg onvoorspelbaar zijn maak je het ze moeilijk. Je moet tegen PSV niet alleen een plan A en een plan B hebben, maar ook een plan C en een plan D.”

Peter Bosz (trainer PSV): “Nu eerst Sparta”

“Ik vind dat je thuis moet winnen van Sevilla en dat hebben we niet gedaan. Maar als je dan twee keer achter komt, dan moet je daar blij mee zijn. Volgende keer spelen we tweemaal tegen Lens, maar nu eerst Sparta, zullen we maar weer zeggen. Ook in die wedstrijd moeten we effectiever zijn, zowel in aanvallend als verdedigend opzicht. De afstemming voorin, in de laatste fase, moet beter zijn. Dat kunnen we veranderen door de spelers op trainingen meer in deze situatie te brengen. Alleen hebben we, vanwege het drukke speelschema, weinig tijd om daar gericht op te trainen. Maar die tijd komt wel weer.”

Head 2 Head

Deze Noord-Hollandse voetbalderby tussen Ajax en AZ Alkmaar werd voor het laatst gespeeld op 6 mei dit jaar. Ook toen troffen de beide clubs elkaar in de Johan Cruijff Arena. De Noord-Hollandse ploegen waren die dag aan elkaar gewaagd en deelden de punten aan het eind van het duel: 0-0. Vorig seizoen won AZ in eigen AFAS Stadion met 2-1 van de Amsterdammers.

Op 12 december 2021 won AZ voor het laatst in Amsterdam van Ajax. Door een doelpunt van Pavlidis kwamen de Alkmaarders op voorsprong. Ajacied Haller zorgde met zijn goal ervoor dat de ploegen weer op gelijke hoogte kwamen te staan. AZ liet het daar niet bij en in het slot van de wedstrijd maakte Aboukhlal het winnende doelpunt!

Odds Ajax Amsterdam – AZ Alkmaar

De pre-odds bij deze Noord-Hollandse derby zijn zeer goed ingedeeld. Een winnende voorspelling levert hoe dan ook het dubbele van het speelbedrag op. De hoogste quoteringen hanteren de bookmakers bij een gelijkspel. Als de Noord-Hollandse ploegen de punten gaan delen met elkaar, staan er pre-odds tot wel 3.80 keer de inleg voor je klaar.

Bij een overwinning van AZ wordt een iets hogere quotering aangehouden dan bij winst van Ajax. Pakt de huidige nummer twee in de competitie drie punten mee uit Amsterdam, dan keren de topbookmakers tot 2.90 keer het speelbedrag uit.

In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij een zege van Ajax op maximaal 2.25 keer de inleg ingeschaald. Een zeer hoge bookmakersbeloning voor de ploeg die in eigen huis speelt.

Datum en tijdstip Ajax – AZ Alkmaar

Deze topper van deze speelronde tussen Ajax en AZ zal worden gespeeld op zondag 8 oktober. Er wordt die middag gevoetbald in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. De bal begint te rollen om 14:30 uur.

Weddenschap tot aan dat moment worden in de pre-wedstrijd voorspellingen opgenomen, alles dat na het eerste fluitsignaal nog verwerkt moeten worden of geplaatst is zal tegen de live gokken odds worden beloond. Vergelijk, zet in en win via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.