Home EK start met duel Duitsland – Schotland

EK start met duel Duitsland – Schotland

Vrijdag 14 juni trapt Duitsland af tegen Schotland in de Allianz Arena te München. Het is de openingswedstrijd van EURO 2024 waarin beide voetballanden elkaar treffen. Duitsland is het gastland van EURO 2024 en heeft tien stadion beschikbaar voor de 24 landen die deelnemen aan het toernooi. Beginnen de Duitsers het toernooi met een klinkende zege op het Schotse team of is het team uit Groot-Brittannië een maatje te groot voor Die Mannschaft? Speel mee via Wedden op Voetbal en scoor de hoogste odds!

Julian Nagelsmann (bondscoach Duitsland): “Tegen Schotland spelen is een eer”

Voor de Duitse bondscoach Julian Nagelsmann begint het EK met de wedstrijd tegen Schotland. “Het is een prachtige uitdaging. Ik kijk enorm uit naar de openingswedstrijd tegen de Schotten. Dit zijn prachtige wedstrijden. Met hun fans, die zeker naar de openingswedstrijd zullen komen, is het een hele eer. Er is nu al de verwachting dat we het beter zullen doen dan we de afgelopen jaren hebben gedaan. Het is een enorme taak, het zal een uitdaging zijn en het is zeker geen kans die zich vaak voordoet. Het is pas de tweede keer dat Duitsland een Europees kampioenschap organiseert. Voor de spelers, en voor mijzelf als manager, is het een unieke kans om deel te nemen aan een toernooi op eigen bodem”, aldus Nagelsmann.

Steve Clarke (bondscoach Schotland): “Met Duitsland zullen we een goed team treffen”

Bondscoach Steve Clarke begint met de wedstrijd tegen Duitsland  met Schotland aan het EK. “Ik denk niet dat het Duitse team slecht zal zijn. Ik denk dat we vrijdag een heel, heel goed Duitsland-team zullen treffen. Als Duitsland de finale van een groot toernooi bereikt, staan ze er altijd op. Het eerste dat we moeten doen, is zorgen dat we een goed resultaat kunnen halen tegen Duistland. We zullen competitief moeten zijn, zo goed mogelijk spelen in de wedstrijden en daarna zullen we de punten tellen en kijken of we genoeg hebben om een ronde verder te komen. Uiteindelijk zul je ook altijd geluk nodig hebben”, besluit de bondscoach van Schotland.

Head 2 Head

De twee voetballanden die de openingswedstrijd van EURO 2024 speelden, hebben elkaar op 7 september 2015 voor de laatste keer ontmoet. Toen betrof het de EK kwalificatiewedstrijd voor EURO2016. Duitsland won uit met 2-3 van de Schotten. In eigen land werd Tartan Army met 2-1 verslagen door Die Mannschaft. De laatste keer dat Schotland iets in te brengen had in het duel tegen de Duitsers was op tijdens de EK kwalificaties in 2003. In Glasgow wisten de Schotten een gelijkspel (1-1) uit het vuur te slepen tegen Duitsland. De Schotten zegevierden in 1999 voor de laatste keer van de beste Duitse elf. In dat jaar speelden de teams een oefenduel dat door Schotland met 0-1 werd gewonnen.

Odds Duitsland – Schotland

De odds bij de openingswedstrijd tussen Duitsland en Schotland staan op scherp bij de Nederlandse bookmakers! In het 1×2 spelsysteem kunnen de hoogste beloningen gescoord worden bij een zege van Schotland. Mocht het Schotse elftal winnen in München, dan kunnen voetbalgokkers tot wel 10.65 keer het speelbedrag winnen.

Wint Duitsland de openingswedstrijd van EURO 2024? Dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 1.29 keer het speelbedrag winnen als zij voorafgaand aan het duel een correcte voorspelling op winst van Die Mannschaft plaatsten.

Bij een gelijkspel lopen de quoteringen weer wat hoger op. De maximale odds in het 1×2 spelsysteem bij een punten tussen de Duitsers en Schotten staat op 5.83 keer de inleg ingeschaald. Dat is weer een stuk hoger dan bij winst van Duitsland. Liever live wedden op EK wedstrijden? Bezoek de bookmakers als de wedstrijd begint en ontdek de hoogste live bettingdeals die de wedkantoren hanteren bij deze wedstrijd in München.

Datum en tijdstip Duitsland – Schotland

Wedden op de openingswedstrijd van EURO 2024 kan op heel veel manieren. Zowel in de pre-fase als via live wedden. De kunt is om de juiste voorspelling te droppen zodat de bookmakers moeten cashen. Wil jij een poging wagen? Speel dan veilig en bewust mee door te kiezen voor betrouwbare wedkantoren. Meer over veilig wedden op voetbal? Ontdek de bookmakers en lees hun voorwaarden goed door.

De EURO2024 openingswedstrijd Duitsland – Schotland wordt gespeeld op vrijdag 14 juni om 21:00 uur in de Allianz Arena te München. Weten de Schotten het EK gastland te slim af te zijn door te winnen in München of gaat Die Mannschaft zich van de beste kant laten zien door te zegevieren in eigen land? Vergelijk, zet in en win de mooiste EK-deals via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.