Home EK 2024 wedden op duel Polen – Nederland

EK 2024 wedden op duel Polen – Nederland

In het Duitse Hamburg speelt Oranje aanstaande zondag de eerste wedstrijd op EURO 2024 tegen Polen. Het Nederlands elftal maakte in de oefenduels tegen Canada en IJsland een goede indruk en hopen ook op het EK goed te gaan presteren. De Nederlandse bookmakers zijn er klaar voor. Voetbalgokkers kunnen al voordat de wedstrijd begint een weddenschap plaatsen. Ook wedden op het EK 2024 duel Polen – Nederland? Bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal en vul jouw voorspelling in. 

Michal Probierz (bondscoach Polen): “We gaan er met hart en ziel tegenaan”

De Poolse bondscoach Michal Probierz richt zich op het EK en de wedstrijd tegen Nederland. “Het belangrijkste voor mij is nu informatie over de gezondheid van de spelers, een goede regeneratie en voorbereiding op de ontmoeting met Nederland. We weten dat iedereen, die Polen vertegenwoordigt in het nationale team, met heel zijn hart en ziel er tegenaan gaat. Ook al wordt het een moeilijke uitdaging in deze poule. We zullen strijden en alles geven om de poule te overleven”, zegt de bondscoach van Polen.

Ronald Koeman (bondscoach Nederland): “Polen zal door groot publiek gesteund worden”

Aanstaande zondag begint voor het Nederlands elftal de eerste EK wedstrijd tegen Polen. Bondscoach Ronald Koeman maakt zijn team paraat voor de eerste zware test op het toernooi. “Op het EK zal onze eerste wedstrijd tegen Polen zijn. We zullen fit en uitgerust moeten zijn voor die wedstrijd. Polen zal, net zoals wij, als buurland van Duitsland gesteund worden door een groot publiek. Ik denk dat de basisploeg voor het duel met IJsland op de die tegen Polen zal lijken. Aan de verwachtingen in Nederland kunnen we waarschijnlijk toch nooit voldoen. Maar wij vinden dat we goed bezig zijn. En we hebben een goede ploeg die lastig te verslaan is. We zijn fit en kunnen alleen maar beter worden”, besluit Koeman.

Head 2 Head

Nederland speelde bijna twee jaar geleden hun laatste wedstrijd tegen Polen. Op 22 september 2022 speelde Oranje die dag uit en won de wedstrijd in de groepsfase van de Nations League met 0-2 van Polen. In het PGE Narodowy stadion te Warschau namen Cody Gakpo en Steven Bergwijn de twee doelpunten voor hun rekening. In De Kuip werd de wedstrijd tegen Polen niet gewonnen. Oranje kwam niet verder dan een gelijkspel (2-2) tegen de ploeg van sterkspeler Robert Lewandowski. Davy Klaassen en Denzel Dumfries maakten de goals voor Oranje. De Poolse spelers Matty Cash en
Piotr Zieliński lieten het er niet bij zitten en scoorden voor Polen.

Odds Polen – Nederland

De bookmakers schalen de pre-odds bij het duel tussen Polen en Nederland het hoogst in bij een zege van het Poolse elftal. Wint Polen van Oranje dan keren de wedkantoren tot 5.76 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling dropten via Wedden op Voetbal.

Bij een gelijkspel kunnen de beloningen ook flink oplopen. De maximale odds bij een puntendeling tussen Polen en Nederland staat op 4.14 keer het speelbedrag ingedeeld. Koeman en zijn team hebben dan een punt in de poule met Frankrijk en Oostenrijk.

De Nederlandse bookmakers hebben duidelijk vertrouwen in Oranje en verwachten dat wedden op winst van Nederland de hoogste winstkansen heeft voor voetbalgokkers. De odds in het 1×2 spelsysteem bij een zege van Oranje staan op maximaal 1.60 keer de inleg ingedeeld.

Datum en tijdstip Polen – Nederland

Ook zin om te wedden op EK wedstrijden, maar weet je nog niet goed via welke bookmaker of speelsysteem? Bezoek de bookmakerspagina van Wedden op Voetbal en ontdek wat jouw beste deal is bij Polen – Nederland!

De eerste wedstrijd van Oranje op EURO 2024 wordt gespeeld op zondag 16 juni om 15:00 uur in het Volksparkstadion te Hamburg. Wint Oranje de eerste test op het EK? Vergelijk, zet in en win de deals via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.