Home Eindelijk! De livestream van BetCity werkt

Eindelijk! De livestream van BetCity werkt

Begin oktober was daar opeens die nieuwe naam in de online gokwereld: BetCity. Bij de lancering van het platform beloofde de bookmaker ons al van alles. De kern van BetCity.nl is het slimmer spelen-concept gecombineerd met veel live actie. Het duurde even voordat alle elementen daadwerkelijk geïntegreerd waren, maar langzamerhand krijgt het platform steeds beter vorm. Dit weekend heeft de bookmaker weer een volgende belangrijke stap gezet. Met ingang van afgelopen zaterdag kun je namelijk wedstrijden volgen via de BetCity-livestream. Voor het Nederlandse competitievoetbal moet je helaas op zoek naar andere kanalen. Gelukkig staan daar genoeg livestreams tegenover van andere grote voetbalcompetities uit Europa en de rest van de wereld.

Na 2 maanden live wedden is daar eindelijk die livestream

Vanaf het moment dat BetCity begin oktober zijn virtuele deuren opende, kun je er al terecht voor live voetbalweddenschappen. Toch ontbrak er 2 maanden lang één ding. Terwijl jij wachtte op een mooie wedkans tijdens het live duel tussen Paris Saint-Germain en Lille, was de beloofde livestream nog nergens te bekennen. Het bericht dat BetCity dit weekend via social media naar buiten bracht, wordt door de eigen gokkers dan ook met groot enthousiasme ontvangen. BetCity.nl heeft vanaf nu zijn livestreams beschikbaar, en dat betekent dat je niets meer hoeft te missen van die ene belangrijke voetbalwedstrijd. Je ziet met eigen ogen hoe de match zich ontvouwt en waar het echte gevaar vandaan komt. Het duurde even, maar het was het wachten waard. Die nieuwe livestream zal BetCity in een mum van tijd een extra groep met gokkers opleveren.

Geen live beelden van Nederlands voetbal…

BetCity heeft met zijn livestream natuurlijk geen unieke feature te pakken. Sterker nog, er zijn heel veel online bookmakers die zich wagen aan een eigen livestream. Maar het is altijd afwachten hoe dit uitpakt. Vooral het aantal voetbalcompetities dat via rechtstreekse beelden te volgen is, zorgt weleens voor teleurstelling. Je verheugt je al dagen op die aankomende kraker uit de Serie A, en dan blijkt dat die wedstrijd helemaal niet via livestreaming te volgen is. Ook BetCity kan niet voorkomen dat je af en toe een wedstrijd mist die je graag live wilde zien. Denk maar aan matches uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker.

Dat het Nederlandse voetbal ontbreekt, is niet zo gek. Zie maar eens een bookmaker te vinden waar je gewoon kunt inloggen en vervolgens geheel gratis naar de binnenlandse voetbalwedstrijden mag kijken. Het wordt een lange zoektocht aangezien je deze constructie nergens krijgt aangeboden. Als je live wilt wedden op Nederlands voetbal én tegelijkertijd de beelden wilt zien, dan ben je nog steeds aangewezen op je tv-abonnement.

…maar deze competities zijn wél via livestreaming te volgen

Geen Eredivisie of Eerste Divisie dus, maar wat biedt BetCity dan wél aan? Nou, heel veel buitenlands en internationaal voetbal. Allereerst zijn daar een paar van de grootste competities van Europa. Kijk bijvoorbeeld live naar de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A, de Spaanse La Liga, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League of de Turkse Süper Lig. BetCity laat via de livestream meer voetbal uit deze landen zien. Er is streaming beschikbaar voor de Belgische Tweede Klasse, de Franse Ligue 2 en de Italiaanse Serie B. Liefhebbers van bekerduels kunnen zich dan weer opmaken voor de Coup de France, de Coppa Italia of de Taça da Liga. Ook voor Engels voetbal is volop ruimte. Helaas is er geen livestreaming voor de Premier League, maar BetCity compenseert dat met rechtstreekse beelden van de Championship, League 1, League 2, National League, FA Cup en de EFL Cup.

Er zijn nog veel meer interessante competities en toernooien die BetCity met een livestream volgt. Denk onder andere aan:

  • De Duitse DFB Pokal
  • De Braziliaanse Serie A
  • Kwalificatieduels en vriendschappelijke wedstrijden voor landenteam
  • De Champions League, Europa League en Conference League kwalificatiewedstrijden
  • De Zuid-Amerikaanse Copa Libertadores
  • De Mexicaanse Liga MX
  • De Amerikaanse Major League Soccer

Met deze lijst hebben we de populairste voetbalcompetities voor livestreaming wel te pakken. Toch is het aanbod qua livestream bij BetCity echt nog lager. Bovendien kun je live kijken naar meer dan voetbal alleen. Met live beelden van onder andere Wimbledon (tennis), de EuroLeague (basketbal), het PDC Darts, de Russische Superleague (volleybal), World Snooker, NASCAR Cup Series (autoracen) en heel veel cricket kun je er gerust voor gaan zitten als je zin hebt in een heerlijke middag vol met sport kijken én op sport wedden.

Hoe gaat livestreaming bij BetCity in zijn werk?

Met de introductie van de eigen livestream zet BetCity een belangrijke stap in zijn korte geschiedenis als bookmaker. Want sinds afgelopen zaterdag mag BetCity zich bij de echt serieuze wedkantoren scharen. Wil je de livestreams zelf uitproberen? Aan het play-icoontje zie je vanzelf of er voor een wedstrijd livestreaming beschikbaar is. Let wel op: de kijktijd heeft invloed op de door jou ingestelde tijdlimiet. Hou daar rekening mee als je bijvoorbeeld een maximum van een uur voetbalwedden per dag hebt ingesteld.

Wil je goed voorbereid aan je live weddenschap beginnen, laat je op BetCity.nl dan leiden door de ‘gaat van start’-pagina. Hier zie je precies welke sportwedstrijden binnen 15 minuten, 1 uur, 4 uur, 12 uur of 24 uur beginnen. Het play-icoontje vertelt je of je tijdens het wedden kunt terugvallen op de live beelden of niet. De aankondiging dat BetCity zijn livestreaming na 2 maanden op orde heeft, is wat ons betreft zeer positief. Dus zoek een interessant voetbalduel uit en volg het live van minuut tot minuut.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.