Home Droom odds bij droomduel in EK 2024 halve finale: Spanje – Frankrijk

Droom odds bij droomduel in EK 2024 halve finale: Spanje – Frankrijk

Het EK voetbal is gevorderd tot de halve finale. Twee van de vier landen die nog kans maken op de Europese titel zijn Spanje en Frankrijk. Beide toplanden staan dinsdagavond tegenover elkaar in een poging de finale te halen van EURO 2024. Welk land gaat er naar de eindstrijd van dit eindtoernooi in Duitsland? Speel mee met Spanje – Frankrijk en vergelijk alle pre-wedstrijd odds via Wedden op Voetbal.nl

Luis de la Fuente (bondscoach Spanje): “IJzersterk Frankrijk krijgt weinig tegengoals”

“ We zijn blij, maar we weten dat het morgen een andere dag is en dinsdagavond is er alweer een wedstrijd tegen een ijzersterk Frankrijk, die maar weinig goals tegen krijgt. Ik ben trots op deze groep spelers, zo’n toegewijde groep spelers, die een voorbeeld zijn voor ons land, voor onze samenleving, en voor alle sporters die competitief willen zijn en zich elke dag willen verbeteren om te proberen elke dag een beetje beter zijn,  Ze worden nooit moe van het verbeteren en ik ben er trots op dat ik ze mag coachen. Dus ja, we zijn blij, maar de euforie is grotendeels onder controle want we hebben ons einddoel nog niet bepaald. En dat is Europees kampioen worden.”

Didier Deschamps (bondscoach Frankrijk): “Halve finale halen is niet vanzelfsprekend”

“De gewonnen penaltyserie tegen Portugal was de eerste Franse winst sinds de gewonnen strafschoppenreeks op het WK1998 tegen Italië. Daar was ik zelf bij, dus dat is al even geleden. Het spel was niet altijd goed, maar we zijn kalm gebleven zelfs tot aan de penalty’s. Ondanks de problemen die we op dit EK hebben gekend zijn we toch in de halve finales gekomen. Nu moeten we sterkte van ons team gebruiken om tegen Spanje weer maximaal te presteren. We staan in de halve finale en moeten dat niet als iets vanzelfsprekends zien. Het is heel bijzonder waar we van moeten genieten. Nu gaan we ervoor zorgen dat we de finale halen door van Spanje te winnen. We zullen dan we meer moeten gaan scoren, want alleen dan kan je dingen bereiken.”

Head to Head Spanje – Frankrijk

Het Europees Kampioenschap voetbal 2024 bevindt zich in de slotweek, waarin de halve finales en de finale worden gespeeld. Spanje heeft de laatste vier bereikt door sterke prestaties in de groepsfase, met overwinningen van 3-0 op Kroatië, 0-1 op Italië en 1-0 op Albanië. In de achtste finales versloegen de Spaanse voetballers het verrassend sterke Georgië met 4-1. Na een 2-1 overwinning op Duitsland in de kwartfinales, blijft Spanje ongeslagen in dit toernooi.

Frankrijk, gestart in dezelfde groep als Nederland, won haar eerste groepswedstrijd met 1-0 tegen Oostenrijk dankzij een eigen doelpunt. De wedstrijd tegen Nederland was spannend, maar geen van beide teams speelde goed, wat resulteerde in een logische 0-0 eindstand. In hun laatste groepswedstrijd speelde Frankrijk 1-1 gelijk tegen Polen, waardoor ze België troffen in de achtste finales. De Rode Duivels verloren uiteindelijk door een eigen doelpunt van Jan Vertonghen in de slotfase. In de kwartfinales scoorde Frankrijk niet, maar was het onverbiddelijk vanaf de penaltystip, waarbij alle vijf penalty’s werden benut en Portugal miste door Joao Felix, waardoor Les Bleus nu in de halve finale staan.

Odds Spanje – Frankrijk

Online bookmakers zetten de pre-match odds voor het EK op een zeer hoog niveau! Met het 1×2 weddenschapssysteem kan men tot wel 3,05 keer het ingezette bedrag winnen bij een correcte voorspelling van een gelijkspel, zoals aangeboden door betrouwbare en legale Sportsbooks.

Als Frankrijk de halve finale wint door Spanje te verslaan, veranderen de odds nauwelijks. Betrouwbare Nederlandse bookmakers bieden zelfs tot 3,00 keer het inzetbedrag als maximale winstbonus in het 1×2 weddenschapssysteem voor diegenen die dit juist voorspellen in de pre-match fase.

Bij een Spaanse overwinning zijn de bonussen van de bookmakers het minst, maar blijven toch op een hoog niveau met maximale odds in het 1×2 weddenschapssysteem die oplopen tot 2,70 keer het ingezette bedrag. Dit toont aan dat alle odds aantrekkelijk zijn en dat men met vertrouwen kan inzetten op de favoriet; een juiste voorspelling zorgt altijd voor een aanzienlijke winstbonus.

Wedden op Voetbal

Meespelen met deze halve finale tussen Spanje en Frankrijk? Inzetten tegen pre-wedstrijd odds kan tot aan de aftrap. Deze zal op dinsdag 9 juli worden verricht in speelstad Munchen. Daar is de Allianz Arena het decor voor deze halve finale.  Er wordt om 21:00 uur begonnen aan de onderlinge strijd voor dat felbegeerde ticket voor de EK finale op EURO 2024.

Mocht je na de aftrap toch nog willen scoren bij Spanje – Frankrijk? Dan kan je kiezen voor het live gokken op dit duel. Via de Gokken op Voetbal bookmakerspagina kan je veilige, Nederlandse bookmakers met elkaar vergelijken voor de beste deals in zowel de pre-wedstrijd fase als tijdens het live gokken op Spanje – Frankrijk!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.