Home De beste strategieën voor een combi-bet

De beste strategieën voor een combi-bet

Een combi bet is een slimme manier om meer winst te maken. Want door meerdere weddenschappen aan elkaar te koppelen, gaan de quoteringen vanzelf omhoog. Hier wordt een weddenschap niet als een losse weddenschap beschouwd. Van elke voorspelling die als een combi bet op je wedbriefje staat, worden de quoteringen namelijk met elkaar vermenigvuldigd. Voordat je nu fanatiek allerlei weddenschappen gaat bundelen in een combi bet… wees voorzichtig! Er zijn een paar zaken waar je echt rekening mee moet houden als je gaat voor die ene winstgevende combi bet.

Voorzichtigheid is geboden bij een combi bet

Zie je zo’n gecombineerde weddenschap met hoge quoteringen wel zitten? Weet dan dat er een strategieën zijn die je kans op succes vergroten. Maar het omgekeerde is ook waar. Als je deze strategieën opzij schuift, kun je je de inzet gemakkelijk verliezen. Je moet nu eenmaal alle voorspellingen goed hebben wil je een combi bet winnen. Voorzichtigheid is dus geboden. Zo moet je onder andere letten op:

  • De hoogte van de quoteringen
  • Het aantal weddenschappen dat je toevoegt aan je combi bet
  • Het soort weddenschap dat onderdeel uitmaakt van je combi bet
  • De voetbalwedstrijden en clubs die eventueel interessant zijn

Aantal weddenschappen en de hoogte van de quoteringen

Het is misschien verleidelijk om voor een hoge inzet en hoge quoteringen te gaan. Stel je zet meteen 100 euro in op twee weddenschappen met quoteringen van 5.30 en 4.45 opleveren. Door de vermenigvuldiging van deze quoteringen loopt het potentiële winbedrag flink op. Maar de kans dat minimaal één van beide voorspellingen verkeerd is (en je de totale inzet kwijtraakt) is groot. Geen goed idee dus.

De ideale quoteringen voor een combi bet liggen tussen de 1.30 en 2.00. Aangezien een quotering van 2.00 gelijkstaat aan een winkans van ongeveer 50%, is het heel goed mogelijk dat je beide weddenschappen wint. Dankzij het vermenigvuldigen van de quoteringen profiteer je dus van de hogere winst én neem je tegelijkertijd niet te veel risico. Risico’s beperken is het mantra dat steeds door je hoofd moet gaan als je voor een combi bet kiest. Dat geldt ook voor het aantal voorspellingen dat deel uitmaakt van je combi bet. Hoe meer dit er zijn, hoe sneller het potentiële winstbedrag oploopt. Maar de kans wordt ook steeds groter dat je minimaal één voorspelling verkeerd hebt. De perfecte combi bet bestaat daarom uit twee of hooguit drie verschillende weddenschappen. Zo houd je de controle en neem je niet onverantwoord veel risico.

Deze wedtypes en wedstrijden zijn geschikt

Voor een single bet heb je een groot aantal weddenschappen om uit te kiezen. Het aantal doelpunten, de winnaar van de wedstrijd of de eerste doelpuntenmaker: het is maar net wat je interessant vindt. Bij een combi bet moet je kieskeuriger zijn. Een handicap-weddenschap, correcte score halftime/fulltime weddenschap of ander wedtype waarbij je relatief veel risico neemt, is gewoon niet geschikt. Focus je dus op weddenschappen zoals Both Teams to Score, Draw No Bet en over/under. Ga je graag voor een 1×2 weddenschap? Zoek dan wedstrijden uit waarbij het niveauverschil dusdanig groot is dat je redelijk zeker bent van de winnaar. Als Ajax tegen PEC Zwolle speelt, dan ga je er ongetwijfeld vanuit dat de Amsterdammers gemakkelijk winnen. Dat is juist perfect! Wedstrijden die alle kanten op kunnen, moet je echt overslaan voor je combi bet. Je wilt namelijk zo min mogelijk onzekere factoren toevoegen aan je wedbriefje.

Wedden met behulp van een combi bet betekent dus niet dat je zomaar allerlei weddenschappen kunt combineren in de hoop dat die hoge quoteringen de winst opleveren. Met zo’n strategie ga je de inzet geheid verliezen. Combi bets vragen juist om verstandig inzetten en vooral niet te veel willen in één keer. Alleen dan gaat het je lukken om te winnen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.