Home Champions League knaller: Borussia Dortmund – Ajax Amsterdam

Champions League knaller: Borussia Dortmund – Ajax Amsterdam

In speelronde 4 van de groepsfase Champions League neemt Ajax het aanstaande woensdag voor de tweede keer op tegen Dortmund. De eerste ontmoeting tussen Ajax en Borussia Dortmund zorgde voor veel spektakel en maakte Ajax gehakt van de Duitse tegenstander. Een overwinning met als prachtige 4-0 eindscore zorgde voor een weergaloze voetbalavond in de Johan Cruijff Arena.

Fantastische uitslag voor Ajax!

Ajax doet het dan ook fantastisch in de Champions League. Met 9 punten uit drie wedstrijden zijn de Amsterdammers nog steeds ongeslagen en koploper in Groep C.

Dit keer speelt Ajax niet vertrouwd in eigen huis, maar uit bij Dortmund. Weet Ajax opnieuw spectaculair voetbal op het Europese topniveau te laten zien? En weet Ajax opnieuw Borussia dortmund te domineren met een zelfde aantal goals, of bijt Dortmund thuis wel van zich af?

Een overwinning van Ajax is bij de bookmakers gemiddeld 2.65 waard. Als Borussia Dortmund wint krijg je 2.50 keer je inleg uitbetaald. Gelijkspel wordt met 3.80 het hoogst uitbetaald bij een juiste voorspelling. Kijkende naar de odds zien we dat de wedkantoren Dortmund als favoriet bestempelen. Al is het verschil in uitbetaling niet groot te noemen en zijn de bookies alles behalve zeker van hun zaak.

Wedden op voetbal tijdens deze Champions League speelronde biedt dan ook veel kansen en lijkt bijna gegarandeerd een oer-spannende ronde te worden.
Laten we eens kijken naar de stand van zaken, handig voor het analyseren en voorspellen van deze wedstrijd.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.