Voetbal Gokken

Op VoetbalGokken.nl voorspel je samen met andere voetbalkenners! Ontdek in onze review alle mogelijkheden bij VoetbalGokken.

Wedden

Voetbal Gokken review

Home Bookmakers Voetbal Gokken

Soms is het tijd voor verandering. Dat vonden ze bij VoetbalGokken ook. Negen jaar na de lancering heeft VoetbalGokken.nl een ware metamorfose ondergaan. Sinds de zomer van 2021 staat er een platform dat alle echt informatie bevat om van jou een betere voetbalwedder te maken. Zo kun je wedtips delen met andere leden van de VG-community. Leer van hun tactieken en ontdek welke strategieën populair zijn. Daarnaast profiteer je van interessante voetbalvoorbeschouwingen, live statistieken en informatie over actuele odds. VoetbalGokken is een platform dat je helpt in het voortraject. Hier krijg je tips, trek je conclusies en krijg je vertrouwen in jouw voorspelling. Pak ook meteen die exclusieve bonusacties mee als je VoetbalGokken.nl bezoek. Dit platform mag je zeker niet overslaan als je wilt wedden op voetbalwedstrijden.

De VG-community vormt de basis van het platform

Vernieuwingen maken een platform soms alleen maar beter. Dat blijkt wel als je het oude VoetbalGokken vergelijkt met het nieuwe. In de eerste negen jaar was zijn bestaan kon je op VoetbalGokken.nl alleen terecht voor statische informatie. Het was waardevolle informatie, maar ruimte om wedtips uit te wisselen en te sparren over aankomende wedstrijden was er niet. De website die in 2021 in de lucht ging, is duidelijk een heel stuk dynamischer. Deze verandering is voor een groot deel te danken aan de introductie van ClubVG, oftewel de VoetbalGokken-community.

Sinds de lancering van het vernieuwde VoetbalGokken.nl is er belangrijke rol weggelegd voor de eigen community. Iedereen die lid wordt, kan actief een bijdrage gaan leveren. Vragen stellen, wedtips delen, discussiëren over wedstrijden en weddenschappen… het kan allemaal. Het grote voordeel is dat je echt van andere gokkers kunt leren. En zij van jou. Door alle voetbal- en gokkennis samen te brengen, wordt iedereen beter.

De kennisbank blijft belangrijk voor VoetbalGokken

Voetbalwedden is een vak apart. Dat je kennis hebt van de voetbalwereld en weet hoe de verhoudingen liggen binnen de Eredivisie, is simpelweg niet genoeg. Je moet het gokken strategisch aanpakken zodat je de kans vergroot dat je op de lange termijn winst maakt. Op het oude VG-platform vormde de kennisbank al een belangrijke bron van informatie. Daarom is deze kennisbank meegenomen naar het vernieuwde VoetbalGokken, waar het alleen maar verder wordt uitgebreid.

Via de VG-kennisbank valt voor iedere gokker veel te leren. Ben je een beginner, dan heb je baat bij informatie over de verschillende wedtypes en verschillende voetbalcompetities. Binnen no time ben je bijgelezen over die over/under weddenschap en weet je exact hoe de Belgische Pro League in elkaar steekt. Zodra je het beginnersstadium voorbij bent, kun je meer de verdieping opzoeken. Thema’s als bankrollmanagement en wedden met behulp van surebets zijn dan interessant. De kennisbank wordt bijna wekelijks aangevuld met nieuwe artikelen, dus je blijft leren.

Lees voorbeschouwingen en actueel voetbalnieuws

Algemene tips over voetbalwedden zijn erg waardevol. Je moet immers goed weten waar je op moet letten als een 1×2 weddenschap, een over/under weddenschap of een Asian Handicap aangaat. En natuurlijk is het handig als de 79e minuut strategie en surebets voor jou geen geheimen hebben. Toch zegt deze informatie niets over die ene wedstrijd die jij op het oog hebt. Je hebt je zinnen gezet op de kraker tussen Real Madrid en FC Barcelona, dus daar wil je graag meer over weten.

Het team achter VoetbalGokken komt bijna dagelijks met nieuwe voorbeschouwingen en actueel voetbalnieuws. Zo lees je precies wat er in de aanloop naar El Clásico gaande is binnen de selecties van Real Madrid en FC Barcelona. Deze informatie helpt je om een goede voorspelling aan te gaan. De voorbeschouwingen en het actuele voetbalnieuws maken meteen duidelijk dat VoetbalGokken zich richt op de interesse van de Nederlandse wedder. Er is een belangrijke rol weggelegd voor de Eredivisie, Eerste Divisie en de TOTO KNVB Beker. Maar ook buiten de landsgrenzen worden er genoeg competities en toernooien afgewerkt die veel Nederlandse voetbalgokkers liever niet laten schieten. La Liga, de Serie A, de Premier League en natuurlijk de Champions League: de voorbeschouwingen sluiten perfect aan bij jouw voetbalinteresse.

Het VG Matchcenter als laatste stap richting je weddenschap

Via de kennisbank pik je allerlei handige tips op en leer je meer over de kunst van het voetbalwedden. Vervolgens leiden voorbeschouwingen en het voetbalnieuws je naar de meest interessante matches om op te wedden. Wil je echt het maximale uit je weddenschappen halen, dan moet je nog een laatste stap zetten voordat je VoetbalGokken.nl verlaat en overschakelt op het platform van jouw bookmaker. Voor die laatste stap moet je in het VG Matchcenter zijn.

Nadat het VoetbalGokken-platform in de zomer van 2021 was vernieuwd, konden we opeens kennismaken met het VG Matchcenter. In dat Matchcenter wordt allerlei handige informatie verzameld over de belangrijkste voetbalwedstrijden van dat moment. Zo krijg je zicht in de statistieken van het Eredivisie-duel tussen Ajax en AZ. Of bekijk de beste odds voor de Ligue 1-wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Olympique Lyon. De live statistieken en andere wedstrijdinformatie helpen bij je een diepgaande analyse zodat die winnende weddenschap binnen handbereik komt. De beste actuele quoteringen maken je keuze nóg makkelijker. Kortom, het VG Matchcenter mag je zeker niet overslaan als je gaat wedden op voetbalwedstrijden.

De VG-voetbalpoule: hoe goed ben jij?

Een goede voorbereiding is het halve werk. VoetbalGokken reikt allerlei tools aan om je wedstrategie aan te scherpen en om de beste voetbalweddenschappen eruit te filteren. Maar uiteindelijk wil je ook zien of al die voorbereiding zich loont. De VG-voetbalpoule is daarvoor de juiste plek.

VoetbalGokken is geen echte bookmaker. Je mag je geld dus gewoon in je zak houden wanneer je dit platform bezoekt. Toch kun je wel de spanning ervaren van een mooie voetbalweddenschap. In de voetbalpoule strijd je tegen  andere gokkers en zo ontdek je vanzelf wie meestervoorspeller is. Wil je meer dan de eer alleen? Ook dan heeft VoetbalGokken iets voor je in petto. Het platform heeft namelijk samenwerkingen lopen met diverse online bookmakers, en dat levert jou exclusieve bonusacties en verhoogde odds op.

Laat die exclusieve bonussen en verhoogde odds maar komen!

Bookmakers strooien graag met allerlei promotieacties. Van stortingsbonussen tot free bets en verhoogde quoteringen: je kunt volop profiteren als je gaat wedden op voetbal. De bonussen die de online wedkantoren uitdelen, zijn bedoeld voor alle gokkers die met hun inzet aan de juiste voorwaarden voldoen. Alleen is het ook fijn om je soms een beetje speciaal te voelen. Want stiekem is het nóg leuker als jij van een bonus kunt profiteren waar andere gokkers niets vanaf weten. Dat kan als VoetbalGokken het beginpunt is van jouw weddenschappen.

Bij VoetbalGokken weten ze heel goed dat bonussen en verhoogde quoteringen onmisbaar zijn. Ze hebben dan ook hard gewerkt om de trouwe leden van hun platform iets te kunnen bieden. Leden van ClubVG profiteren regelmatig van exclusieve bonusaanbiedingen bij de bookmakers. Je hebt dus een streepje voor als je via VoetbalGokken komt. De exclusieve bonussen en verhoogde quoteringen gelden alleen voor de officiële wedkantoren van Nederland. Diezelfde namen vind je terug in het handige bookmakersoverzicht (inclusief reviews!). Zo zie je meteen op welke platforms je moet zijn om veilig en legaal te gokken.

Members van ClubVG sparen voor gratis goodies

Zie je die exclusieve bonusaanbiedingen wel zitten? En maak je graag actief deel uit van de VG-community zodat je wedtips kunt delen en voorspellingen achter kunt laten in de voetbalpoule? Dan is er maar één logische eerste stap: een account maken op VoetbalGokken. Na het invullen van een paar persoonlijke gegevens maak je al deel uit van de trouwe community van ClubVG.

Het lidmaatschap van ClubVG is helemaal gratis. Je hoeft op geen enkel moment geld te storten om van alle facetten van het platform te profiteren. Een account is alles wat je nodig hebt. Dat gratis account levert je regelmatig iets op. Ook als er even geen exclusieve bonusacties beschikbaar zijn, kun je je ergens op verheugen. Met elke activiteit op het platform spaar je namelijk punten. De ene keer zie je je puntental stijgen doordat je actief reageert op vragen van andere leden, en de andere keer krijg je punten met je voorspelling in de voetbalpoule. Hoe actiever je bent, hoe sneller je je doel bereikt. Want spaar je voor een exclusieve VG-Eredivisiebal, een TOTO Gabberpak of toch voor een VG Wireless Bluetooth Speaker? Aan jou de keuze.

Contact opnemen met de VG-helpdesk

Sinds alle vernieuwingen in de zomer van 2021 is VoetbalGokken.nl een zeer uitgebreid platform geworden. Wedtips delen, live statistieken bekijken en sparen voor goodies: door al deze elementen die aan het platform zijn toegevoegd, loop je soms tegen vragen/problemen aan. De FAQ-pagina is dan een handige bron van informatie. Gaat het om specifieke vragen, bijvoorbeeld over je eigen account? In dat geval biedt de VG-helpdesk uitkomst.

Het team van VoetbalGokken doet er alles aan om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Dat merk je wel als je contact zoekt met de helpdesk. Via e-mail (help@voetbalgokken.nl) of het contactformulier op de website krijg je doorgaans binnen 24 uur antwoord. Wil je liever rustig overleggen, neem dan telefonisch contact op via 085-0608638. Voor je het weet, ben je alweer klaar om je bij de rest van de VG-clubmembers te voegen!

Beoordeling
Website www.voetbalgokken.nl
Licenties Nederland (alleen KSA licenties)
Spaarprogramma VG Coins
Aanmelden Gratis
Welkomstbonus 300 Coins
Ga naar website
Zin om te winnen?

Voorspel nu bij:

Wedden
toggle off
Gokreclame uitschakelen.