Home Bookmakers pakken uit bij kwartfinale kraker Spanje – Duitsland

Bookmakers pakken uit bij kwartfinale kraker Spanje – Duitsland

In de MHP Arena staan Spanje en Duitsland aanstaande vrijdag klaar in de kwartfinale om een ticket te scoren voor de halve finales van EURO 2024. Het Spaanse elftal is op het EK nog ongeslagen gebleven. Duitsland speelt als gastland op eigen bodem tegen de Spanjaarden. Welk land gaat door naar de beste vier van het toernooi? De Nederlandse bookmakers pakken flink uit bij kwartfinale kraker Spanje – Duitsland! Profiteer mee en zet in via Wedden op Voetbal!

Luis de la Fuente (bondscoach Spanje): “Goed herstellen voor duel Duitsland”

Spanje is er klaar voor om Duitsland te treffen in de kwartfinales van EURO 2024. Bondscoach Luis de la Fuente blikt vooruit. “De overwinning op Georgië was een heel belangrijke wedstrijd voor ons, het bracht ons in de kwartfinales op gelijke hoogte tegen Duitsland. Nu moeten we eerst herstellen. In alle eerlijkheid hebben de spelers de moed verdiend die deze hele groep momenteel heeft, tegen Duitsland moeten we het beste van de versies geven”, zegt coach van  La Selección.

Julian Nagelsmann (bondscoach Duitsland): “We hebben nog drie finales voor de boeg”

De Duitse Bondscoach Julian Nagelsmann wil dat zijn team weer tot de besten behoord tegen Spanje. “Dit team toont een goed karakter, ze kunnen altijd terugkomen, altijd gas geven. We hebben nog drie finales voor de boeg. We hebben nog steeds kleine fases in het spel waarin niet alles lukt. In balbezit moeten we wat geduldiger blijven en de kansen direct benutten, dan zijn we extreem moeilijk om tegen te spelen”, besluit Nagelsmann.

Head 2 Head

Spanje en Duitsland speelden op het EK in 2008 de finale tegen elkaar. Het Spaanse elftal won toen van de Duitsers met 0-1 en werden Europees kampioen. Fernando Torres maakte toen het winnende doelpunt voor La Selección.

De laatste ontmoeting tussen beide voetballanden was op het WK in 2022. In de groepsfase van het toernooi werd het een gelijkspel tussen Duitsland en Spanje (1-1). Het Spaanse elftal werd tweede in de poule, Duitsland werd derde en daarmee zat het WK er al vroeg op voor Die Mannschaft.

Odds Spanje – Duitsland

De kwartfinale tussen Spanje en Duitsland levert torenhoge pre-odds op bij de Nederlandse bookmakers. Bij deze kraker staan de odds in het 1×2 spelsysteem het hoogst bij een gelijkspel. Als de twee voetballanden aan elkaar gewaagd zijn in Stuttgart en er binnen reguliere speeltijd en blessuretijd nog geen winnaar is, keren de bookmakers tot 3.16 keer het speelbedrag uit.

Bij een zege van het Spaanse team lopen de pre-odds op tot maximaal 2.66 keer de inleg dat wordt gestort bij de Nederlandse wedkantoren.

Wint Die Mannschaft ook de kwartfinale? Dan kunnen voetbalgokkers tot 2.87 keer het speelbedrag scoren als zij via het 1×2 speelsysteem op winst van de Duitse ploeg hebben ingezet via Wedden op Voetbal.

Wedden op Spanje – Duitsland

Het voorspellen van voetbalwedstrijden zoals op EURO 2024 is leuk maar niet zonder risico’s. Die kunnen beperkt worden door te spelen via betrouwbare bookmakers en door met niet al te grote bedragen te spelen. Lees de voorwaarden van het gekozen wedkantoor goed door en speel bewust. Zo blijft het EK volgen een groot voetbalfeest.

De kwartfinale Spanje – Duitsland op EURO 2024 staat gepland op vrijdag 5 juli om 18:00 uur in de MHP Arena te Stuttgart. Voor dit tijdstip dienen de weddenschappen binnen te zijn bij de bookmakers. Voor live wedden op Spanje – Duitsland is het een mooi moment om in te loggen bij de wedkantoren en je kans te pakken te winnen via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.