Home Bookmakers odds bij Eredivisie duel RKC Waalwijk – Feyenoord

Bookmakers odds bij Eredivisie duel RKC Waalwijk – Feyenoord

Aanstaande zaterdag wordt in het Mandemakers Stadion de wedstrijd RKC Waalwijk – Feyenoord gespeeld. In de vorige ronde van de competitie verloren beide ploegen hun duel en willen dat dit weekend goed maken met een driepunter. Welke ploeg gaat winnen? Scoor de beste bookmakers odds bij het Eredivisie duel RKC Waalwijk – Feyenoord via Wedden op Voetbal.nl!

Henk Fraser: “Keuze spelers voor duel Feyenoord al gemaakt”

RKC-trainer weet welke spelers het duel tegen Feyenoord gaan spelen. “In het bekerduel tegen FC Utrecht hebben we al keuzes gemaakt richting deze wedstrijd tegen Feyenoord. We hebben daarbij gelet op de belastbaarheid van spelers. Deze selectie zit heel dicht bij elkaar en dus zou het zomaar kunnen dat er tegen Feyenoord andere jongens in de basis staan dan tegen FC Utrecht”, verklapt trainer Fraser.

Arne Slot: “Tegen RKC geen kansen weggeven”

Feyenoord verloor vorige weekend van FC Twente en dat mag vindt trainer Arne Slot tegen RKC niet weer gebeuren. “We zullen bij RKC Waalwijk scherper moeten beginnen dan tegen FC Twente, want dat was niet goed. Als je zó begint als in Enschede, dan maak je het jezelf erg lastig. Ook als je een mindere wedstrijd speelt kan je winnen, maar dan mag je niet veel kansen weggeven. Dat deden we afgelopen zondag wel en als we in Waalwijk willen winnen zullen we dat moeten zien te voorkomen”, verklaart trainer Slot.

Head 2 Head

Dit jaar speelden Feyenoord en RKC Waalwijk nog tegen elkaar. De wedstrijd op 9 april werd toen in De Kuip te Rotterdam gespeeld gewonnen door Feyenoord met maar liefst 5-1. De Rotterdamse ploeg was vorig seizoen ook in Waalwijk heer en meester. De overwinning was minder overtuigend dan in Rotterdam, maar Feyenoord won het duel met 0-1.

De laatste keer dat RKC Waalwijk de Rotterdamse ploeg versloeg was in 2013. In eigen huis wist de Brabantse ploeg te winnen van Feyenoord met 1-0. De Luxemburger Aurelien Joachim die toen voor RKC uitkwam scoorde in blessuretijd en bezorgde zijn ploeg drie punten.

Odds RKC Waalwijk – Feyenoord

Bij dit Eredivisie duel stijgen de pre-odds lekker hoog op. De bookmakers pakken flink uit bij dit duel in het Mandemakers Stadion. Wint RKC na ruim tien jaar tijd weer eens voor eigen publiek van Feyenoord? Dan scoren voetbalgokkers bij deze voorspelling tot maar liefst 14,00 keer het speelbedrag!

Bij een gelijkspel zijn de maximale bookmakersbeloningen ook niet mis. De Nederlandse wedkantoren keren tot 7,00 keer de inzet uit als Feyenoord en RKC de punten met elkaar delen. Een zeer hoge odd in dit Eredivisie duel.

Wint de regerend landskampioen in Waalwijk? Dan keren de sportsbooks niet de hoogste beloningen uit, maar kunnen voetbalgokkers bij een correcte voorspelling op winst van de Rotterdammers rekenen op een maximale uitbetaling van 1,24 keer het gekozen speelbedrag. Check alle odds en deals in het 1×2 spelsysteem en andere spelopties via de bookmakerspagina op Wedden op Voetbal.nl!

Datum en tijdstip RKC Waalwijk – Feyenoord

De Eredivisie wedstrijd RKC Waalwijk – Feyenoord wordt gespeeld op zaterdag 4 november om 18:45 uur in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. het is voor Feyenoord de laatste wedstrijd voordat het naar Rome verstrekt voor de Champions League wedstrijd tegen Lazio Roma.

Speel mee via Wedden op Voetbal en scoor de odds bij de meest betrouwbare wedkantoren van ons land. Wint RKC of Feyenoord dit duel in speelronde elf van de Eredivisie? bezoek de bookmakers en speel op jouw eigen manier mee door een voorspelling te plaatsen bij RKC – Feyenoord!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.