Home Bookmakers keren tot x12,00 uit bij derby Excelsior – Feyenoord

Bookmakers keren tot x12,00 uit bij derby Excelsior – Feyenoord

In de Eredivisie staan dit weekend twee derby´s op het programma. In Alkmaar strijden AZ en FC Volendam om drie punten. Op Woudestein nemen Excelsior Rotterdam en Feyenoord het tegen elkaar op. De winnaar kan drie punten bijtellen aan het totaal behaalde punten en daar tekenen beide team graag voor. De Nederlandse bookmakers keren tot wel x12,00 uit bij derby Excelsior – Feyenoord. Ben jij erbij via Wedden op Voetbal om de beste deals te scoren? Speel mee en win!

Marinus Dijkhuizen: “Een derby tegen Feyenoord leeft hier helemaal”

Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen is klaar voor de ontmoeting met Feyenoord. “Feyenoord is op zich al een mooie club om tegen te spelen, maar doordat het een derby is, leeft het natuurlijk helemaal. Mijn eerste wedstrijd als trainer van Excelsior was ook tegen Feyenoord. Daarom is het ook een aparte wedstrijd, zeker als je bedenkt wat er sindsdien allemaal is gebeurd”, zegt trainer Dijkhuizen.

Arne Slot: “We zullen goed moeten zijn om te winnen”

Feyenoord-trainer Arne Slot blikt ook graag vooruit naar de wedstrijd op Woudestein. “We kijken alleen hoe we de meeste kans hebben om te winnen. We zullen deze wedstrijd heel geconcentreerd moeten benaderen. Excelsior doet het zeker op eigen veld heel goed. Als ik me niet vergis hebben ze het thuisduel met AZ een punt gepakt. Ze weten vaak een aantal mooie kansen te creëren. Dus we zullen goed moeten zijn om daar te winnen en dan kijken we wel wat dat zaterdag waard is”, besluit trainer Slot.

Head 2 Head

De afgelopen negen jaar troffen de Rotterdamse ploegen elkaar zes keer. Van de zes competitiewedstrijden won Excelsior er twee en wist Feyenoord viermaal te zegevieren. Excelsior en Feyenoord speelden in mei dit jaar voor de laatste keer tegen elkaar. In de Rotterdamse wijk Kralingen wist Feyenoord die dag met 0-2 te winnen van Excelsior.

Vier jaar geleden ging de overwinning naar Excelsior. De Kralingens wisten met 2-1 te winnen  van de ploeg uit Rotterdam-Zuid. Na dat seizoen degradeerde Excelsior naar de Keuken Kampioen Divisie en troffen de teams elkaar tot vorig seizoen niet op het hoogste voetbalniveau van Nederland. Vorig seizoen was dat dus weer voor het eerst.

Odds Excelsior – Feyenoord

Bij de Rotterdamse derby zijn de pre-odds goed ingeschaald door de Nederlandse bookmakers. Er kan heel wat gescoord worden bij een correcte voorspelling op Excelsior – Feyenoord. De hoogste quoteringen worden gehanteerd bij een zege van trainer Dijkhuizen en zijn team. Als Excelsior wint, kan er tot 12.00  keer het speelbedrag gescoord worden bij de bookmakers. Een hoge beloning voor een ploeg die op de zevende plaats van de Eredivisie staat.

Wordt het een gelijkspel op Woudestein? Dan lopen de odds in het 1×2 spelsysteem ook lekker op. Er kan tot maximaal 7.50 keer het speelbedrag gewonnen worden als de twee Rotterdamse Eredivisie clubs de punten met elkaar gaan delen.

Gaat Feyenoord winnen van haar kleine broertje in de Rotterdamse wijk Kralingen? Dan keren de bookmakers tot 1.20 keer het speelbedrag uit bij winst van trainer Slot en zijn team.

Speltype en datum Excelsior – Feyenoord

De bookmakers bieden meer manieren aan om te wedden op de Rotterdamse derby. De vele speltypen maken het voorspellen van deze wedstrijd nog interessanter. Om je wegwijs te maken heeft Wedden op Voetbal een overzichtelijke vergelijkingspagina opgericht. Zo kunnen voetbalgokkers de betrouwbaarste wedkantoren met elkaar vergelijken en veilig en bewust meespelen.

De Zuid-Hollandse derby in speelronde dertien van de Eredivisie staat gepland op 25 november. De wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord begint om 16:30 uur in het Van Donge & De Roo Stadion te Rotterdam dat ook wel bekend is als Woudestein. Wedden op dit duel kan voorafgaand aan het duel, maar ook tijdens de wedstrijd. Ontdek de mogelijkheden bij het live wedden op Excelsior – Feyenoord en scoor de odds met jouw voetbalkennis.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.