Home Bookmakers keren torenhoge odds uit bij Feyenoord – Heracles Almelo

Bookmakers keren torenhoge odds uit bij Feyenoord – Heracles Almelo

Aanstaande zondag staat de wedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo op het programma van de Eredivisie. De clubs ontmoeten elkaar in De Kuip te Rotterdam. De Heraclieten hebben al lang niet meer gewonnen in Rotterdam-Zuid en mocht het de Almeloërs dit keer wel lukken, dan keren de bookmakers torenhoge beloningen uit. Ontdek de odds en deals die klaarstaan bij Feyenoord – Heracles via Wedden op Voetbal.nl!

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Mentaliteit tonen tegen Heracles Almelo”

Feyenoord-trainer Arne Slot ziet de wedstrijd tegen Heracles weer als een nieuwe uitdaging voor zijn team. “We worden zondag weer opnieuw uitgedaagd om als team mentaliteit te tonen en een juiste reactie te geven in de wedstrijd tegen Heracles. We verwachten dat Heracles gemotiveerd is. Voor ons is het daarom nog meer zaak om daar vanaf de eerste minuut de juiste energie tegenover te zetten en op wedstrijdbepalende momenten scherp te zijn”, verklaart trainer Slot.

Erwin van de Looi (trainer Heracles) “Feyenoord zal punten in eigen huis willen houden”

Heracles-trainer Erwin van de Looi hoopt te kunnen stunten met zijn team in De Kuip. “De wedstrijd tegen Feyenoord komt al snel. Ik verwacht een gebrand Feyenoord. Zij zullen de punten in eigen huis willen houden, maar wij willen ook voor een resultaat gaan. We kunnen nog zo goed trainen, maar zelfvertrouwen komt als je wedstrijden wint”, zegt trainer Van de Looi.

Head 2 Head

Feyenoord Rotterdam en Heracles Almelo speelden op 17 december 2023 nog tegen elkaar. Toen werd het duel in het Erve Asito Stadion gespeeld en gewonnen door de Rotterdamse formatie met 0-4. Vorig seizoen speelden de club uit Almelo niet in de Eredivisie en dus dateert de laatste ontmoeting tussen beide teams in De Kuip al van drie jaar geleden. Op 1 december 2021 wist Feyenoord met 2-1 te winnen voor eigen publiek van de Heraclieten. Dat was tot aankomende zondag de laatste keer dat de Rotterdammers de ploeg uit Almelo te gast kregen in de Eredivisie. De Overijsselse ploeg kwam het laatst in 2013 winnen in De Kuip. Op 27 oktober dat jaar zegevierden de Heraclieten met 1-2 in De Kuip.

Odds

De Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal pakken graag flink uit met torenhoge pre-odds bij deze wedstrijd in Rotterdam-Zuid. Als Heracles Almelo wint in De Kuip staan er voor voetbalgokkers die dit vooraf hadden voorspeld tot 22.59 keer de inleg klaar. Een torenhoge quotering in de pre-fase van de wedstrijd!

Bij een puntendeling lopen de bookmakersuitkeringen ook hoog op. Delen Feyenoord en Heracles de punten met elkaar, dan kan er tot 11.99 keer het speelbedrag gescoord worden bij een correcte voorspelling in het 1×2 spelsysteem.

De maximale bookmakersbeloningen bij een zege van Feyenoord lopen niet hoger op dan 1.08 keer het speelbedrag. Hiermee geven de bookies wel aan dat zij de ploeg van trainer Slot als favoriet aan te wijzen in dit duel tegen Heracles. In de vele andere speltypen die de bookmakers aanbieden kunnen de beloningen nog verder oplopen. Check en vergelijk de odds bij de bookmakers.

Datum en tijdstip Feyenoord – Heracles Almelo

Wie een weddenschap wil plaatsen op de Eredivisie wedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo heeft daar tot zondag 10 maart 20:00 uur de tijd voor. Dat is het tijdstip dat de wedstrijd in De Kuip gaat beginnen. Het is de laatste competitiewedstrijd van dit weekend in de Eredivisie waarop ook live gewed kan worden voor hoge live betting deals.

Wil je scoren bij de bookmakers? Bereid je weddenschap dan goed voor en plaats voordat de wedstrijd begint de correcte voorspelling in bij de betrouwbaarste bookmakers. Welke spelstrategie of bookmaker je ook kiest, speel op jouw manier en gebruik je voetbalkennis om veilig en bewust te wedden op Feyenoord – Heracles Almelo!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.