Home Bookmakers keren hoge odds uit bij PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam

Bookmakers keren hoge odds uit bij PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam

Op donderdag 24 augustus treedt Ajax Amsterdam aan tegen PFK Ludogorets. In de Huvepharma Arena te Razgrad gaat de ploeg van trainer Maurice Steijn voor een overwinning zodat het een prima positie heeft voor de return in Amsterdam. Het doel is de groepsfase van de UEFA Europa League halen en dat kan maar één van deze twee teams zijn. Wie gaat er door? De Nederlandse bookmakers die hoge odds uitkeren kunnen op Wedden op Voetbal vergeleken worden door punters die mee willen spelen op PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam!

Statistieken PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam

De play-offs van de Europa League is de laatste horde die Ajax moet nemen om de groepsfase van het toernooi te bereiken. De Ajacieden worden op papier als favoriet aangewezen bij het duel tegen Ludogorets. Mochten de Ajacieden aanstaande donderdag al een goed resultaat boeken, dan staat Ajax er goed voor met oog op de return in de Johan Cruijff Arena. De eerste wedstrijden in de groepsfase van de Europa League zullen in september al plaatsvinden.

Ivaylo Petev: “Ajax is een Europese grootheid”

Ludogorets-trainer Ivaylo Petev maakt zich op voor de komst van de Amsterdammers in Razgrad.
“Ajax is een Europese grootheid, een goede ploeg. Eerst en vooral is het belangrijk voor ons om te herstellen en om te blijven ontwikkelen voor de wedstrijd tegen Ajax. We moeten op dezelfde manier blijven spelen, maar verdedigend mogen we nog iets verantwoordelijker zijn.”

Maurice Steijn: “We beginnen uit, dat is mooi”

Voor Ajax-trainer Maurice Steijn is het doel wel duidelijk. Er moet gewonnen worden om een goede uitgangpositie te hebben voor de return in Amsterdam “We gaan nu al aan de voorkant de wedstrijden die Ludogorets gespeeld heeft, bekijken. Dan zien we wie welk strijdplan we er tegenover moeten brengen. We beginnen uit. Dat is wel prettig, vind ik. Dan kun je het thuis afmaken in je eigen Arena, dus dat is denk ik wel mooi.”

Head 2 Head

De Ajacieden betreden aanstaande donderdag onbekend terrein. Ajax speelde in het verleden nog nooit tegen Ludogorets. Ook is de Bulgaarse club nog niet eerder op bezoek geweest in Amsterdam. Volgende week volgt de return in de Johan Cruijff Arena.

Sterspelers

Bij Ludogorets staat de Nederlandse doelman Sergio Padt onder de lat. De 33-jarige Nederlandse doelman maakte in seizoen 2021/2022 de overstap van FC Groningen naar PFK Ludogorets. De doelman speelde de laatste Europese wedstrijd tegen FC Astana niet. In Kazachstan stond Padt nog wel onder de lat. Dat duel ging met 2-1 verloren. In Razgrad werd met Simon Sluga onder de lat wel gewonnen (5-1). Het is dus afwachten voor welke keeper trainer Petev kiest tegen Ajax.

Voor trainer Steijn is de wedstrijd tegen Ludogorets het eerste Europese duel als coach van Ajax. De trainer heeft de bezem door de spelerskern van de Ajacieden gehaald. Zo zijn Dusan Tadic en Davy Klaassen vertrokken bij de club in Amsterdam. De Kroaat Jakov Medic is één van de nieuwe aanwinsten bij Ajax. Ook Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic zijn nieuwe gezichten bij Ajax.

Voorspellingen PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam

De quoteringen zijn bij dit duel het hoogst bij winst van Ludogorets. Mocht de Bulgaarse club winnen, dan keren de Nederlandse bookmakers tot 4.20 keer het speelbedrag uit.

Gaan de Ajacieden in Razgrad niet verder komen dan een gelijkspel tegen Ludogorets, dan zijn de maximale uitbetalingen van de wedkantoren tot 3.50 keer de inleg.

Gaan de Ajacieden winnen? Dan kunnen zij met vertrouwen uitkijken naar de return in Amsterdam en levert dat voetbalgokkers tot maximaal 1.90 keer de inleg op.

Datum en tijdstip PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam

De play-offs van de Europa League heenwedstrijd PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam zal gespeeld worden op donderdag 24 augustus. De wedstijd begint om 20:00 uur in de Huvepharma Arena Razgrad. Meespelen kan bij de bookmakers al voordat de wedstrijd begint. Voor live betting odds dien je in te loggen als de wedstrijd begint. Speel mee via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.