Home Bookmakers keren hoge odds uit bij Nederland – Griekenland

Bookmakers keren hoge odds uit bij Nederland – Griekenland

In het Philips Stadion te Eindhoven treedt het Nederlands elftal aanstaande donderdag aan tegen Griekenland. Oranje treft de Grieken in de groepsfase van EURO 2024. Het team van bondscoach Ronald Koeman moet snel punten rapen om het EK in Duitsland niet mis te lopen. De Nederlandse bookmakers op Gokken op Voetbal hebben vertrouwen in Oranje en keren hoge odds uit bij een correcte voorspelling op Nederland – Griekenland!

Statistieken EK kwalificatie poule B

In Groep B van de EK kwalificiaties staat Nederland na twee wedstrijden op de vierde plaats. Het Nederlands elftal heeft drie punten. Griekenland heeft er drie wedstrijden opzitten in de poule en staat met zes punten op de tweede plaats. Nederland moet bij de top twee komen, wil het zich direct plaatsen voor het EK 2024 dat volgend jaar zomer in Duitsland wordt gehouden.

Ronald Koeman: “Ik kijk uit naar duel Griekenland”

Bondscoach Ronald Koeman is er klaar voor om de cruciale wedstrijd tegen Griekenland te gaan spelen. “Ik kijk er erg naar uit. De sfeer is goed als iedereen in oranje is gekleed. Griekenland is een land dat de laatste tijd beter speelt en resultaten haalt. Dus dat is niet makkelijk.”

Gustavo Poyet: “Ons doel is winnen van Nederland”

Ook de Griekse bondscoach Gustavo Poyet weet wat de belangen zijn om van Nederland te winnen. “Elke wedstrijd is speciaal. De wedstrijd tegen Nederland is er één om naar uit te kijken. Je moet alle wedstrijden winnen om de eindfase te bereiken.”

Head 2 Head

Nederland en Griekenland speelden op 1 september 2016 voor de laatste keer tegen elkaar. Het betrof toen een vriendschappelijk duel dat in Nederland werd gehouden. In het Philips Stadion werd het toen 1-2 voor de Griekse formatie. In 2010 speelden Griekenland thuis tegen Oranje. De vriendschappelijke uitwedstrijd van het Nederlands elftal ging verloren met 3-1. De laatste keer dat Nederland van Griekenland won was in 2004. Op 28 april dat jaar werd het 4-0 voor het Nederlands elftal.

Spelers Nederland – Griekenland

Het Nederlands elftal kan niet rekenen op doelman Justin Bijlow. De keeper van Feyenoord brak midden augustus zijn pols bij de stadsderby tegen Sparta. Bondscoach Koeman moet dus op zoek naar een andere keeper om tegen Griekenland en Ierland aan te kunnen treden. Bij de final four van de UEFA Nations League moest Matthijs de Ligt nog geblesseerd afhaken. Inmiddels is de verdediger van Bayern München weer inzetbaar.

Bekende spelers bij het Griekse elftal zijn Anastasios Douvikas van FC Utrecht en Vangelis Pavlidis van AZ Alkmaar. Beiden spelen wekelijk een belangrijke rol bij de Eredivisie clubs.

Voorspellingen Nederland – Griekenland

De pre-odds bij de wedstrijd van Oranje tegen Griekenland lopen lekker op. Zo kan er bij een overwinning van Griekenland tot 6.72 keer het speelbedrag gewonnen worden bij de Nederlandse bookmakers.

Weet de ploeg van bondscoach Koeman de bezoekers uit Griekenland niet te verslaan, maar boekt Oranje wel een punt? De quoteringen bij een gelijkspel gaan tot maximaal 4.41 keer het speelbedrag.

Dan de bookmakersbeloningen bij een zege van Nederland. Als het team van bondscoach Koeman wint, keren de bookmakers gemiddeld 1.46 keer het speelbedrag uit. Check alle odds en deal in het 1×2 spelsysteem en overige speltypen om te wedden op Nederland – Griekenland.

Datum en tijdstip Nederland – Griekenland

De EK kwalificatie wedstrijd Nederland – Griekenland staat gepland op donderdag 7 september 2023. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion te Eindhoven en begint om 20:45 uur. Wedden op de EK kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen de Grieken kan totdat de wedstrijd begint. Is de wedstrijd begonnen? Dan kan er live gewed worden op deze derde wedstrijd van Oranje in Groep B!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.