Home Bookmakers keren hoge odds uit bij Feyenoord – PSV om Johan Cruijff Schaal

Bookmakers keren hoge odds uit bij Feyenoord – PSV om Johan Cruijff Schaal

In De Kuip te Rotterdam wordt aanstaande vrijdag gestreden om de Johan Cruijff Schaal 2023. De ploegen die het dit seizoen mogen proberen om de schaal te veroveren zijn Feyenoord en PSV. De Nederlandse bookmakers keren hoge pre-odds uit bij de kraker tussen Feyenoord – PSV. Voorspel de winnaar van de Johan Cruijff Schaal via Wedden op Voetbal.

Statistieken Johan Cruijff Schaal

De Johan Cruijff Schaal wordt sinds 1996 onder deze naam gespeeld. Voor die tijd hete het de Super Cup of PTT Telecom Cup. In 1996 won PSV Eindhoven de schaal en de Eindhovense formatie wisten de trofee onder deze naam ook het vaakst te winnen. In totaal namen de Eindhovenaren de schaal in totaal dertien keer meer naar Brabant. De laatste keer was vorig seizoen. Toen werd Ajax Amsterdam met 3-5 verslagen door de Eindhovense ploeg.

Feyenoord wist de Nederlandse supercup in totaal vier keer te winnen. Voor de Rotterdammers was dat in 2018 de laatste keer. De Rotterdamse formatie versloeg PSV toen al gebeurde dat pas na een strafschoppenserie. Sinds 1996 stonden Feyenoord en PSV tweemaal eerder tegenover elkaar in de supercup. De wedstrijd in 2018 en tien jaar eerder in 2008. Vijftien jaar geleden wonnen de Eindhovenaren met 2-0 van de Rotterdamse formatie.

Arne Slot: “Lessen uit oefenduels meenemen naar duel PSV”

Feyenoord trainer Arne Slot blikt vooruit naar de wedstrijd tegen PSV. “We hebben drie oefenduels gespeeld waarbij we twee keer hebben gespeeld voor een resultaat. Die les nemen we mee naar de wedstrijd tegen PSV. Helaas zal dat vrijdag nog wel zonder Trauner moeten, denk ik. Het feit is dat als een speler zo lang niet fit is geweest, dat het voor mij niet heel hoopgevend is voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal”, aldus trainer Slot.

Peter Bosz: “We gaan tegen Feyenoord echt beginnen”

Ook PSV-trainer Peter Bosz is klaar voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal. “We staan er goed voor. Vrijdag gaat het met de wedstrijd tegen Feyenoord echt beginnen. Met wie ik dan ga starten? Ik twijfel nog zoals trainers altijd twijfelen. Ik ben er nog niet over uit wie in de Johan Cruijff Schaal beginnen”, zegt de nieuwe trainer van de Eindhovense club.

Head 2 Head

De twee teams speelden vorig seizoen in de Eredivisie tweemaal tegen elkaar. De eerste ontmoeting van vorig seizoen vondplaats in het Philips Stadion. In Eindhoven waren de PSV’ers met een 4-3 zege iets te sterk voor de bezoekers uit Rotterdam-Zuid.

In De Kuip wist de huidige landskampioen een punt te pakken tegen PSV. Op 5 februari dit jaar werd het 2-2 in de Rotterdamse Kuip.

Spelers Johan Cruijff Schaal

Bij Feyenoord hoeft er weinig rekening gehouden te worden  met spelers die door een blessure vrijdag niet kunnen aantreden tegen PSV. Aanvoerder Gernot Tauner doet nog niet mee. De Verdediger herstelt spoedig van een knieblessure, maar trainer Slot wil de Oostenrijker nog wat rust geven.

Bij PSV geen Armando Obispo en Mauro Junior. Het tweetal heeft te maken met knieblessures en herstellen daar nog van.

Quoteringen Feyenoord – PSV Eindhoven

De bookmakers delen de pre-odds bij een gelijkspel het hoogst in. Voetbalgokkers kunnen tot 3.60 keer het speelbedrag verdienen bij een correcte voorspelling op een puntendeling.

Een overwinning van PSV Eindhoven is in het 1×2 spelsysteem goed voor een maximale quotering van 3.25 keer het speelbedrag.

Gaan de Feyenoorders winnen? Dan keren de Nederlandse wedkantoren tot 2.17 keer het speelbedrag uit aan voetbalvoorspellers die deze voorspelling correct invulden.

Check ook de overige speltypen als Over/Under waar de quoteringen al oplopen tot maximaal 51.00 keer de inleg. Ook het voorspellen van de stand bij rust of na de tweede helft zijn populaire spelopties bij weddenschappen op de Johan Cruijff Schaal.

Datum en tijdstip Johan Cruijff Schaal

De strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV zal op vrijdag 4 augustus plaatsvinden in De Kuip te Rotterdam. De 27ste editie van de Nederlandse supercup begint om 20:00 uur. Scoor jouw bookmakersdeal bij de wedkantoren op Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.