Home Bookmakers keren hoge odds uit bij derby Sparta – Feyenoord

Bookmakers keren hoge odds uit bij derby Sparta – Feyenoord

De eerste Rotterdamse derby van dit Eredivisie seizoen is Sparta – Feyenoord. Deze stadsderby wordt aanstaande zondag gespeeld. De twee Rotterdamse ploegen treffen elkaar op Het Kasteel in de wijk Spangen. Welke ploeg gaat winnen? De Nederlandse bookmakers keren hoge odds uit bij derby Sparta – Feyenoord. Wil jij daarvan profiteren? Speel dan mee via Wedden op Voetbal en vul je juiste voorspellingen in bij de wedkantoren. 

Statistieken Sparta – Feyenoord

Sparta en Feyenoord begonnen het nieuwe competitieseizoen totaal verschillend. Zo wisten de Spartanen drie punten te veroveren bij PEC in Zwolle. De Rotterdamse formatie won met 1-2 van de Overijsselse ploeg die dit seizoen promoveerde naar de Eredivisie.

Feyenoord nam het in De Kuip op tegen Fortuna Sittard, maar wist zichzelf niet te belonen met een driepunter. De ploeg van trainer Arne Slot kwam niet eens aan scoren toe. Dat deden de Limburgers ook niet en dus bleef het bij een gelijkspel: 0-0. Op de Eredivisielijst staan de Spartanen met de achtste plaats nu hoger dan de Feyenoorders die tiende staan.

Jeroen Rijsdijk: “Feyenoord is een paar maatjes groter”

“Feyenoord is een paar maatjes groter. We zullen dingen in het aanvallen en verdedigen moeten verbeteren. We zullen in de aanloop naar deze derby goed kijken waar Feyenoord goed is en waar ze eventueel te pakken zijn in deze tweede wedstrijd van het seizoen.”

Arne Slot: “Bij ons leeft derby minder dan bij Sparta”

“Ik ben hoopvol richting de komende wedstrijden. Maar natuurlijk is dit wel een valse start voor ons. Voor ons leeft de derby tegen Sparta, maar volgens mij wel minder dan bij Sparta. De busrit is wel heel kort natuurlijk. Ik zie dit als een lastige horde.”

Head 2 Head

De Rotterdamse voetbalclubs troffen elkaar op 2 april dit jaar voor de laatste keer op Het Kasteel. Feyenoord was toen met 1-3 veel te sterk voor de Spartanen. De laatste keer dat de ploeg op Spangen driepunten in eigen huis hield, was op 5 maart 2017. Op die dag werd het 1-0 voor Sparta. Mathias Pogba scoorde toen voor zijn ploeg. Een puntendeling tussen de twee ploeg uit Rotterdam kwam voor het laatst voor in 1991. Toen werd Sparta – Feyenoord een 0-0 gelijkspel op Het Kasteel.

Spelers en sterkhouders

Bij Sparta Rotterdam wist Tobias Lauritsen vorige week tegen PEC Zwolle te scoren. De 25-jarige aanvaller maakte dit seizoen het eerste doelpunt namens Sparta. Vorige week werd Djevencio van der Kust nog overgenomen van FC Utrecht. In juli maakten ook spelers als Tijs Velthuis en Luuk Admiraal al een overstap naar de Spartanen.

Feyenoord wist zich deze maand nog te versterken met spelers Bart Nieuwkoop van het Belgische Royale Union SG. Konstantinos Lamprou van Willem II en Ayase Ueda van Cercle Brugge. Ook Calvin Stengs is deze zomer overgekomen naar de ploeg in Rotterdam-Zuid.

Quoteringen Sparta – Feyenoord

De quoteringen staan bij de derby van Rotterdam het hoogst ingedeeld bij winst van de Spartanen. Als de ploeg van trainer Rijsdijk wint, lopen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 5.50 keer het speelbedrag.

Bij een gelijkspel dat al ruim 32 jaar niet meer in voorgekomen op Het Kasteel keren de bookmakers tot 4.90 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die hebben ingezet op een puntendeling.

Gaan de Feyenoorders winnen? Dan staan de odds in het 1×2 spelsysteem op maximaal 1.57 keer het speelbedrag ingedeeld. De bookmakers keren dus ook bij winst van Feyenoord een aangename beloning uit.

Datum en tijdstip Sparta – Feyenoord

De Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord zal op zondag 20 augustus gespeeld gaan worden. De stadsgenoten treffen elkaar om 14:30 uur op Het Kasteel in de wijk Spangen. Voetbalgokkers kunnen tot dit tijdstip live wedden op dit duel. Als de wedstrijd begonnen is, kan er altijd nog gespeeld worden voor de beste live betting deals. Ontdek alle quoteringen van de wedkantoren via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.