Home Bookmakers trappen nieuw voetbalseizoen af hoge odds bij Feyenoord – Fortuna Sittard

Bookmakers trappen nieuw voetbalseizoen af hoge odds bij Feyenoord – Fortuna Sittard

Vele voetballiefhebbers en gokliefhebbers kijken er al lang naar uit. De start van het nieuwe Eredivisie seizoen. Aanstaande zondag begint Feyenoord aan de nieuwe competitie met een wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Levert deze ontmoeting tegen de Limburgse ploeg direct drie punten op voor de regerend landskampioen? De Nederlandse bookmakers beginnen het nieuw voetbalseizoen in elk geval met interessante odds. Scoor de beste quoteringen bij Feyenoord – Fortuna Sittard via Wedden op Voetbal

Statistieken Eredivisie 2023-2024

In dit nieuwe Eredivisie seizoen beginnen alle achttien clubs weer bij nul punten. Vorig seizoen degradeerden FC Groningen en FC Emmen naar de Keuken Kampioen Divisie. De ploegen die promoveerden naar de Eredivisie zijn PEC Zwolle en FC Almere City. De Zwollenaren degradeerden vorig seizoen, maar wisten een jaar later alweer naar in de Eredivisie te komen. FC Almere City is een nieuwkomer in de Nederlandse Eredivisie. Het is de club in Almere voor het eerst gelukt om te promoveren naar het hoogste voetbalniveau van Nederland.

Arne Slot: “We winnen niet zomaar even”

Arne Slot is ook dit seizoen weer trainer van Feyenoord en spreekt uit ervaring dat de wedstrijden tegen Fortuna niet gemakkelijk zijn. “In de Eredivisie speelt geen enkele ploeg waar je zomaar even van wint. We zagen het vorig seizoen in onze wedstrijd tegen Fortuna Sittard waarin we twee punten verspeelden.”

Danny Buijs: “Slot maakt het extra moeilijk voor ons”

Fortuna Sittard trainer Danny Buijs krijgt met zijn team direct een moeilijke taak voor de kiezen. Winnen in Rotterdam s volgens de coach een flinke klus. “Arne Slot en ik hebben elkaar ontmoet op de trainerscursus en hebben vaak tegen elkaar gevoetbald. Slot heeft een aantal goede kwaliteiten. Dat maakt het voor ons als Fortuna extra moeilijk om tegen dit Feyenoord te spelen.”

Head 2 Head

Feyenoord en Fortuna Sittard hebben elkaar sinds 26 februari dit jaar niet meer ontmoet. Op die dag speelden Fortuna in Sittard tegen de Rotterdamse club dat later in het seizoen kampioen werd. Het duel in het Fortuna Sittard stadion werd toen gewonnen met 2-4 door Feyenoord.

Spelers

Feyenoord gaat het seizoen in zonder Orkun Kokcü. De aanvoerder heeft de overstap naar het Portugese Benfica gemaakt en speelt niet meer voor Feyenoord. De nieuwe aanvoerder is de Oostenrijker Gernot Traunet die er zondag door een blessure nog niet bij zal zijn. Ook Calvin Stengs is één van de nieuwe gezichten bij de Rotterdamse ploeg. Stengs werd overgenomen van het Belgische Royal Antwerp.

Fortuna Sittard heeft met Danny Buijs een nieuwe trainer aangesteld. De Spaanse coach Julio Velázquez vertrok afgelopen zomer uit Sittard. Ook aanvaller Burak Yilmaz is vertrokken bij de Limburgse club.

Voorspellingen Feyenoord – Fortuna Sittard

De wedstrijd Feyenoord Rotterdam – Fortuna Sittard krijgt direct hoge quoteringen mee van de Nederlandse bookmakers. De wedkantoren keren tot 18.00 keer het speelbedrag uit als de Limburgse club komt winnen in De Kuip.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen op maximaal 9.00 keer het speelbedrag ingedeeld. Ook dat is niet mis voor de eerste speelronde van de Eredivisie.

Velen voorspellen een zege van Feyenoord. De Nederlandse bookmakers verwachten dit ook en keren tot 1.18 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die voorspelden dat Feyenoord drie punten verovert in De Kuip.

Datum en tijdstip Feyenoord – Fortuna Sittard

De wedstrijd tussen Feyenoord en Fortuna Sittard in speelronde 1 van de Eredivisie zal op zondag 13 augustus gespeeld worden. In De Kuip begint het duel om 14:30 uur. Tot dit tijdstip kunnen voetbalgokkers hun voorspellingen in de pre-fase achterlaten.

Live wedden op Feyenoord – Fortuna? Log in bij de bookmakers als de wedstrijd begint en scoor de beste live betting deals.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.