Home Bookmaker odds Eredivisie kraker Feyenoord – AZ Alkmaar

Bookmaker odds Eredivisie kraker Feyenoord – AZ Alkmaar

In dit Eredivisie weekend staat er weer een knaller van jewelste op het programma. Feyenoord speelt in De Kuip tegen AZ Alkmaar. Beide teams kunnen zich geen puntverlies veroorloven om dit seizoen kans te blijven maken op de titel. Feyenoord wordt als favoriet aangewezen door de Nederlandse bookmakers. De Rotterdammers treden in eigen huis aan tegen de Alkmaarders en hebben het Legioen dus achter zich. Scoor hoge bookmaker odds bij de Eredivisie kraker Feyenoord – AZ Alkmaar in De Kuip via Wedden op Voetbal.nl!

Arne Slot: “We zijn nu alleen bezig met AZ”

Na de Champions League wedstrijd tegen Lazio Roma blikt Feyenoord-trainer Arne Slot vooruit naar de ontmoeting met de Alkmaarders. “Als ik terugkijk naar de uitwedstrijd bij Lazio Roma dan vind ik dat we bij Lazio Roma de perfecte uitwedstrijd gespeeld hebben. We hebben controle, 65 procent balbezit. En voldoende kansen gehad op een doelpunt, maar niet gescoord. Zondag spelen we een grote finale thuis tegen AZ thuis. Als we elk seizoen Champions League willen voetballen, is dat een hele belangrijke wedstrijd. Vanaf nu moeten we het hier niet meer over hebben, maar bezig zijn met AZ”, zegt de trainer van de Rotterdamse ploeg.

Pascal Jansen: “Feyenoord is een onverzettelijke ploeg”

Ook AZ Alkmaar maakt zich na de Conference League wedstrijd tegen Aston Villa op voor de ontmoeting met de regerend landskampioen in Rotterdam-Zuid. “We staan allebei op een mooie positie en we treffen elkaar op een fantastisch moment. Een mooie eigenschap van de ploeg is dat ze onverzettelijk zijn. Dit is een belangrijk duel, maar als je straks drie of vier wedstrijden voor het einde zit, dan pas kun je de balans opmaken. Het is nu nog rustig, de Noord-Hollandse nuchterheid overheerst hier voorlopig”, aldus trainer Jansen.

Head 2 Head

Dit jaar nog speelde Feyenoord in De Kuip tegen AZ. Op 18 februari wonnen de Rotterdammers de kraker in eigen huis met 2-1. Vorig seizoen waren de Rotterdammers ook in Alkmaar heer en meester. In het AFAS Stadion werd het op 16 oktober vorig jaar 1-3 voor de ploeg van trainer Slot. AZ wist in 2021 voor de laatste keer te winnen bij Feyenoord. Op 24 januari dat jaar werd het 2-3 in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord speelde in totaal 94 duels tegen AZ. Daarvan wonnen de Rotterdammers er vijftig en 23 keer wist AZ te winnen. In totaal eindigden 21 duels in een gelijk spel. Feyenoord scoorde in totaal tweehonderd doelpunten tegen AZ en de Alkmaarders stelde daar 125 doelpunten tegenover. De grootste thuisoverwinning van Feyenoord dateert van 1986-1987. Het werd toen 8-0 voor de Rotterdamse ploeg.

Odds Feyenoord – AZ Alkmaar

De bookmakers maken de kraker van dit weekend nog spannender. De pre-odds bij winst van AZ staan het hoogst ingeschaald. Wint de huidige nummer twee van de Eredivisie aanstaande zondag in Rotterdam? Dan staan er maximale quoteringen van 5.25 keer het speelbedrag klaar voor elke voetbalgokker die dit goed had voorspeld.

Bij een gelijkspel lopen de quoteringen op tot maximaal 4.25 keer de inleg. De teams hebben weinig aan een punt als zij PSV niet uit het oog willen verliezen, maar voetbalgokkers kunnen rekenen op een flinke beloning.

Tot slot de quoteringen bij een zege van Feyenoord. Als het team van trainer Slot wint van AZ, keren de bookmakers tot 1.61 keer de inleg uit. Check de meest actuele pre-odds in het 1×2 spelsysteem en overige speltypen via Wedden op Voetbal.

Datum en tijdstip Feyenoord – AZ Alkmaar

De Eredivisie kraker Feyenoord Rotterdam – AZ Alkmaar staat gepland op zondag 12 november. De wedstrijd begint om 16:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Wie wint deze wedstrijd en blijft koploper PSV Eindhoven op de hielen zitten? Scoor via Wedden op Voetbal en mis niets van de beste odds en deals die de bookmakers aanbieden bij topduels in de Eredivisie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.