Home Engeland – Haïti: boekt bondscoach Wiegman eerste zege op WK voetbal?

Engeland – Haïti: boekt bondscoach Wiegman eerste zege op WK voetbal?

Voor de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman begint het WK 2023 voor vrouwen aanstaande zaterdag met de wedstrijd tegen Haïti. In het Australische Suncorp Stadion te Brisbane wordt het duel gehouden. Boekt bondscoach Wiegman haar eerste driepunter met Engeland – Haïti op het WK voor dames? Vergelijk, zet in en win bij de beste wedkantoren op Wedden op Voetbal

Statistieken Engeland – Haïti

Engeland en Haïti zijn de eerste twee landenteams in Groep D die tegen elkaar spelen. Na het duel tussen de Engelse en Haïtiaanse formatie komen de overige twee landenteams uit China en Denemarken tegen elkaar uit. Deze twee teams zullen ook nog tegen Engeland en Haïti gaan spelen. De twee landen die de meeste punten halen gaan door naar de laatste zestien van het WK 2023 voor vrouwen.

Sarina Wiegman: “Wij zijn één van de sterke landen”

Bondscoach Sarina Wiegman verwacht dat er alleen maar sterke tegenstanders zullen zijn op het WK 2023 voor vrouwen. De Nederlandse bondscoach onderschat Haïti dus niet. “In een toernooi is het zo onvoorspelbaar. Ik denk dat er veel landen heel sterk zijn en een goede kans maken. Daarvan zijn wij er één”, aldus bondscoach Wiegman.

Nicolas Delépine: “We gaan erheen als buitenstaander”

De Franse bondscoach Nicolas Delépine is de eerste coach die Haïti naar een WK wist te loodsen. Als het aan bondscoach Delépine ligt, blijft het daar ook niet bij. “We gaan erheen als buitenstaanders en we hebben gezegd dat hoe groter de bergen en hoe groter de uitdagingen, hoe mooier het succes. Je denkt misschien dat we een beetje gek zijn, maar we willen een verrassing gaan maken, misschien een paar en, waarom niet, de laatste zestien halen”, zegt de bondscoach van het Haïtiaanse elftal.

Head 2 Head

Engeland en Haïti hebben nog niet eerder een duel tegen elkaar gespeeld. In de eerste speelronde van Groep D op het WK 2023 is de aller eerste ontmoeting tussen de landenteams.

Sterspelers en sterkhouders

Bondscoach Wiegman kan op het WK geen beroep doen op belangrijke speelsters als aanvoerster Leah Williamson, Beth Mead en Fran Kirby. Bondscoach Wiegman, selecteerde wel Bethany Engeland. Ook verdedigster Millie Bright kreeg een uitnodiging ondanks haar recente blessure.

De sterkspeler van Haïti is de 19-jarige Melchie Dumornay. Zij staat bekend om haar solide, snelle, technische, en als een uitstekende doelpuntenmaker en een zeer goede passer. Van haar wordt veel verwacht op het WK.

Quoteringen Engeland – Haïti

De pre-odds bij de openingswedstrijd van Engeland staan het hoogst ingedeeld bij winst van Haïti. In het 1×2 spelsysteem kan er tot maximaal 51.00 keer de inleg gewonnen worden bij een correcte voorspelling op winst van het Haïtiaanse elftal!

Ook bij een gelijkspel lopen de pre-odds flink op. Als de Engelse damesploeg van bondscoach Wiegman de punten deelt met Haïti, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 24.00 keer het speelbedrag winnen bij de bookmakers op Wedden op Voetbal.

Wint de Engelse ploeg van bondscoach Wiegman? Een overwinning van Engeland is in de pre-fase tot maximaal 1.02 keer het speelbedrag waard.

Datum en tijdstip Engeland – Haïti

De WK wedstrijd Engeland – Haïti in Groep D wordt gespeeld op zaterdag 22 juli om 11:30 uur (Nederlandse tijd). Het decor van deze openingswedstrijd is het Suncorp Stadion te Brisbane in Australië.

Wint bondscoach Wiegman met haar speelsters de eerste wedstrijd van het WK? Speel mee en scoor de hoogst mogelijke pre-odds via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.