Home Beslissing EK kwalificatie in pouleduel Nederland – Ierland

Beslissing EK kwalificatie in pouleduel Nederland – Ierland

Bij winst op Ierland plaatst Nederland zich aanstaande zaterdag voor het EK voetbal 2024 in Duitsland. Een nederlaag maakt het nog een klein beetje spannend, maar dan volstaat winst tegen Gibraltar om alsnog de koffers te mogen pakken. Speel mee met Nederland – Ierland en pak de beste odds via Wedden op Voetbal.nl!

Ronald Koeman (bondscoach Nederland): “Belangrijkste is winnen van Ierland en plaatsen voor EK”

“Ik ga niet in op namen die op het middenveld, achterin of in de spits zullen spelen zaterdag. Wel kan ik zeggen dat Bart Verbruggen tegen Ierland op doel zal staan. Als wij ons plaatsen door van Ierland te winnen dan weet ik nog niet of er spelers vrijaf krijgen tegen Gibraltar. Ik denk ook dat iedereen graag mee wil naar Portugal, ook als we na Ierland geplaatst zijn. Want dat is deze week het belangrijkste. We moeten winnen van Ierland en daardoor ons plaatsen voor het EK.”

Stephen Kenny (bondscoach Ierland): “Nederland moet winnen, dan maakt het moeilijk voor ons”

“Als we naar Nederland gaan voor het EK kwalificatie duel, dan zullen zij moeten winnen om zich te kwalificeren. Dat maakt het voor ons extra moeilijk, vooral omdat Nederland bij de beste landen ter wereld hoort.”

Head to Head Nederland – Ierland

In september reisde Oranje af naar Dublin. Een lastige uitwedstrijd die wel gewonnen werd. Het eindigde in 1-2 nadat Gakpo en Weghorst namens Nederland gescoord hadden. Omdat Ierland slechts eenmaal scoorde, leverde die trip dus drie punten op.

Zo vaak gebeurt het niet dat Nederland van Ierland wint. In de laatste vijf ontmoetingen slechts twee keer en dat is dan inclusief de wedstrijd van september. Ierland won ook twee keer, al zijn die duels al een stukje langer geleden gespeeld. De Ieren wonnen in 2001 met 1-0 en in 2004 met 0-1 van het Nederlands elftal.

Odds Nederland – Ierland

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1×2 spelsysteem zijn door de bookmakers zorgvuldig samengesteld. Een zege van favoriet Nederland heeft bij de wedkantoren de hoogste winstkans en dus stijgen de odds in dat geval niet hoger dan 1,19 keer het ingelegde speelbedrag.

De hoogste pre-wedstrijd quoteringen in het reguliere 1×2 wedsysteem vinden we terug als de Ieren in Amsterdam winnen van onze Oranje mannen. De maximale odds in het pre-wedstrijd fase komen daarbij uit op 19,00 keer de inleg.

Een gelijkspel is voor Nederland normaal gezien ook genoeg om EK deelname veilig te stellen, maar voor VoetbalGokkers betekent het kassa als ze in de pre-fase op deze uitslag speelden. Via een weddenschap vanuit het reguliere 1×2 wedsysteem lopen de bonussen op tot maximaal 6,00 keer de inlegwaarde.

Speltypen en datum

Het 1×2 spelsysteem is slechts één optie om mee te spelen met Nederland – Ierland. De Nederlandse Sportsbooks die in Nederland een goklicentie hebben, bieden namelijk nog veel meer aan. Zo is de correcte scoren, de half time/full time optie en de players specials waarbij je speelt op een prestatie van een speler van Nederland of Ierland.

Inzetten bij al deze spelopties moet voor de aftrap gebeuren. Die aftrap zal op zaterdag 18 november om 20:45 uur verricht worden. Als de wedstrijd eenmaal bezig is, kan er ook nog via live gokken meegespeeld worden. Deze odds vergelijk je ook gemakkelijk en snel via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.