Home Artikelen Algemeen Zo ga je op zoek naar de beste bookmaker

Zo ga je op zoek naar de beste bookmaker

Om het je maar meteen lastig te maken: er zijn veel online wedkantoren waar je goed terechtkunt voor je voetbalweddenschappen. Het hangt grotendeels van je persoonlijke voorkeur af welke bookmaker het beste is. Gelukkig zijn er wel een aantal richtlijnen waar je de bookmakers aan kunt toetsen. Wij hebben deze toetsing al voor je gedaan aan de hand van de onderstaande stappen en de beste bookmakers voor je geselecteerd!

1 – Kies voor een bookmaker met de juiste licenties

Bij je zoektocht naar een bookmaker is het belangrijk dat je kiest voor een betrouwbaar platform. Je laat je persoonlijke gegevens achter, stort geld in je account en je geeft je creditcard- of bankrekeningnummer door. Dan wil je wel zeker weten dat een bookmaker zorgvuldig met deze gegevens omgaat. Ook moet je erop kunnen vertrouwen dat je de gemaakte winst inderdaad krijgt uitbetaald. Zijn er toch problemen met de uitbetalingen, dan wil je dat de klantenservice je snel van dienst is. Je hoeft niet zelf te ondervinden of een bookmaker betrouwbaar is of niet. Dat heeft de Nederlandse Kansspelautoriteit al voor je gedaan. De bookmakers die over een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit beschikken, moeten zich aan strenge regels houden. Dit zijn onder andere regels op het gebied van privacybescherming en het aanbieden van een beveiligde verbinding. De bookmakers getoond op onze website weddenopvoetbal.nl hebben allemaal de juiste licenties voor het aanbieden van online sportweddenschappen. Als deze bedrijven vaak de mist ingaan, heeft de KSA het recht om de vergunning weer in te trekken. De bookmakers zullen er dus alles aan doen om jou en de andere gokkers tevreden te houden.

2 – Neem de tijd om het platform te leren kennen

Je moet soms snel zijn als het op voetbalweddenschappen aankomt. Vooral als je graag live op een wedstrijd wedt, is snelheid belangrijk. Je kunt het je niet veroorloven dat de website traag is of dat bepaalde informatie lastig te vinden is. Je wilt simpelweg een snel en overzichtelijk platform waar je gemakkelijk je weg kunt vinden. Als je de website van meerdere bookmaker bekijkt, kom je er vanzelf achter wat voor jou het beste werkt. Ook de sfeer van het platform kan van invloed zijn op je keuze. Zoek je een bookmaker die mooie sportfoto’s en flitsende banners op de website heeft staan of ga je juist voor een rustig platform zodat je je volledig op de weddenschappen kunt concentreren? Vergeet ook niet om te controleren of de voor jou interessantste voetbalcompetities en wedopties aanwezig zijn. Een andere belangrijke factor is de livestream. Als je vaak kiest voor een live weddenschap, dan vind je het misschien toch prettig om de wedstrijd rechtstreeks te kunnen volgen. Lang niet alle bookmakers beschikken over een livestream, dus doe hier goed onderzoek naar.

3 – Hoe belangrijk zijn quoteringen en limieten voor jou?

Quoteringen geven precies aan hoeveel geld je aan een weddenschap kunt overhouden. Wie een rondje langs meerdere gokplatforms maakt, merkt al snel dat de quoteringen per bookmaker verschillen. Hier is zeker een lijn in te ontdekken. Sommige online wedkantoren zitten graag boven het gemiddelde, terwijl je op andere platforms vaak relatief lage quoteringen tegenkomt. Gok je niet alleen voor de extra spanning, maar wil je vooral zoveel mogelijk winst maken? Dan is het verstandig om meerdere bookmakers met elkaar te vergelijken voordat je een account aanmaakt. Je ontdekt dan vanzelf welke bookmaker goede quoteringen biedt bij de voetbalcompetities waar je graag op wedt. Gok je met grote bedragen, vergeet dan ook niet om naar de dag- en weeklimieten van de bookmaker te kijken. Het zou zonde zijn als je een deel van de winst niet krijgt uitbetaald, simpelweg omdat je aan de maximale limiet zit.

4 – Bekijk de welkomstbonus en andere interessante acties

Betrouwbaarheid, een overzichtelijke website en goede quoteringen zijn de belangrijkste zaken bij het uitzoeken van een bookmaker. Maar ook de bonusacties kunnen reden zijn om voor een bepaald platform te kiezen. Het begint al bij de welkomstbonus. Veel online wedkantoren werken met een 100% stortingsbonus, maar de voorwaarden zijn nogal verschillend. Het kan gebeuren dat je bij bookmaker A het bonusbedrag acht keer in moet zetten om het vrij te spelen, terwijl de eis bij bookmaker B al twaalf keer is. Met strenge voorwaarden is het nog maar de vraag of je van die welkomstbonus kunt profiteren. Wil je meer dan alleen een welkomstcadeau? Bekijk vooraf dan ook de promotiepagina van de bookmaker. Er zijn een aantal wedkantoren die behoorlijk gul zijn met extra speelgeld, free bets en risicovrije weddenschappen. Toch kun je er net zo goed een treffen die maar af en toe een extraatje uitdeelt. Gelukkig geeft de promotiepagina je al een goed beeld van het soort bookmaker waar je mee te maken hebt.

Meer dan genoeg online wedkantoren om uit te kiezen

Nu je weet waar je allemaal op moet letten, kun je de zoektocht naar een bookmaker starten. Er zijn genoeg gokplatforms om uit te kiezen voor de Nederlandse markt. Al deze bookmakers bieden dat betrouwbare platform waar je naar op zoek bent. Het hangt echt van je persoonlijke voorkeur af welk van deze bookmakers het beste bij je past.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.