Home Ajax Amsterdam treft AEK Athene in groepsfase Europa League

Ajax Amsterdam treft AEK Athene in groepsfase Europa League

In Groep B van de UEFA Europa League is AEK Athene de volgende tegenstander van Ajax Amsterdam. De ploeg van trainer Maurice Steijn speelt aanstaande donderdag uit in de OPAP Arena te Athene. Wint Ajax van de Griekse tegenstander, dan kan dat een flinke boost geven voor de Ajacieden in Groep B en in de Eredivisie. De bookmakers op Wedden op Voetbal keren hoge odds uit als Ajax Amsterdam – AEK Athene treft in groepsfase Europa League. 

Matias Almeyda: “Ajax moet rekening houden met AEK Athene”

AEK Athene-trainer Matias Almeyda is voorbereid op de wedstrijd tegen Ajax. “We proberen gerespecteerd te worden in Europa en we willen tegen Ajax een goed resultaat behalen. We willen niet dat iemand ons onderschat en we gaan op het veld laten zien waarom men rekening moet houden met AEK Athene”, zegt trainer Almeyda.

Maurice Steijn: “Ik heb vertrouwen in duel tegen AEK”

Ajax-trainer Maurice Steijn waakt voor onderschatting van de Griekse ploeg. “AEK Athene stond met één been in de Champions League, dus dit zal donderdag ook een pittige wedstrijd worden. Ik heb nog altijd het vertrouwen dat we het goed gaan doen in de Europa League en kijk daarbij vooral naar mijn eigen ploeg”, besluit trainer Steijn.

Head 2 Head

Ajax Amsterdam speelde in 2018 voor de laatste keer tegen AEK Athene. Toen betrof dit een duel in de groepsfase van de Champions League. Ajax won zowel thuis als uit van de Griekse ploeg. In Amsterdam werd het 3-0 en in Athene 0-2. De Ajacieden wisten toen met trainer Erik ten Hag tweede te worden achter Bayern München in de groepsfase. AEK Athene werd vierde in die poule en kreeg ook geen kans meer te overwinteren in Europa League.

Odds AEK Athene – Ajax Amsterdam

De bookmakers schalen de odds graag hoog in bij de Europese wedstrijden van Ajax. De Amsterdamse ploeg krijgt bij dit duel in Athene ook weer goede quoteringen mee. In het 1×2 spelsysteem staan de hoogste pre-odds van deze wedstrijd ingedeeld bij een gelijkspel. Mochten de Ajacieden de punten delen met AEK Athene, dan keren de bookmakers tot 3.60 keer het speelbedrag uit.

Ook een overwinning van Ajax kan een flinke duit opleveren. De Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal hebben de pre-odds op maximaal 3.20 keer de inleg ingedeeld bij winst van de Ajacieden.

Wordt het donderdagavond een zege van AEK Athene? Dan keren de wedkantoren met 2.15 keer het speelbedrag nog altijd een flinke quotering uit.

Datum en tijdstip AEK Athene – Ajax Amsterdam

De wedstrijd AEK Athene – Ajax Amsterdam wordt op donderdag 5 oktober gespeeld. De OPAP Arena is het decor van deze Europa League wedstrijd die om 18:45 uur begint. Een kleine twee uur later is bekend of de Amsterdammers met een driepunter terugkeren naar de hoofdstad van Nederland.

Wedden op voetbal is niet moeilijk en kan bijna iedereen. Met een goede voorbereiding en voetbalkennis is de kans op slagen wel groter. Sta dan ook altijd achter een weddenschap en vul niet zomaar iets in. Ga ook bewust om met het speelbedrag en stort nooit te veel. Meer informatie over veilig wedden op Voetbal is te vinden op deze website. Vergelijk de bookmakers met elkaar en zet in op jouw favoriet in dit duel. Winnen met weddenschappen op Ajax doe je via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.