ZEbet

ZEbet is een nieuwe bookmaker in Nederland waar je als speler uit een uitgebreid aanbod in sportweddenschappen kan kiezen. Is ZEbet een geschikte bookmaker voor jou? Ontdek het in onze uitgebreide ZEbet review...

Wedden

ZEbet review

Sinds begin 2022 is de bookmaker ZEbet in het bezit van een Nederlandse vergunning waarmee het sportweddenschappen kan aanbieden op de website ZEbet.nl. Hoe betrouwbaar is deze bookmaker? En wat zijn de verschillende opties voor voetbalweddenschappen? Je kunt alles over ZEbet te weten komen door onze uitgebreide review te lezen!

De nieuwe bookmaker ZEbet

Sinds het begin van de Nederlandse online gokmarkt in 2021 zijn we getuige geweest van de opkomst van de ene bookmaker na de andere. Op sommige van deze sites zitten veel voetbal gokkers al jaren te wachten. ZEbet is niet per se het type bookmaker uit deze categorie. De gok selectie is voldoende, maar verschilt niet significant van die op andere gokplatforms. De odds zijn redelijk, maar ze zijn vaak iets lager dan die van de concurrentie.

Wat doet het ZEbet aanbod voor de voetbalfan?

Bij ZEbet kunnen voetbal gokkers wedden op competities uit meer dan zestig landen, waardoor ze een breed scala aan opties hebben. Er is geen dwingende reden om ZEbet alleen te bezoeken voor het voetbalaanbod. Aan de andere kant is er ook geen reden om ze hierom te mijden. Anders gezegd, het aanbod van voetbalweddenschappen is relatief standaard, maar uitgebreid genoeg.

De Wereldbeker, Champions League, Spaanse La Liga en Italiaanse Serie A naast andere grote competities en toernooien, zijn beschikbaar om op in te zetten. Buiten deze meer populaire selecties biedt de bookmaker kleinere competities uit landen als Zuid-Korea en Kosovo. Houd je het liever bij het Nederlandse voetbal? Dan kun je onder andere inzetten op de Eerste Divisie, Eredivisie en de KNVB Beker.

Stats maken de man

ZEbet heeft een goede lijst met gokopties wanneer je een specifieke voetbalwedstrijd in gedachten hebt. Nogmaals, de bookmaker is niet bijzonder onderscheidend, maar een breed scala aan gokopties is wel beschikbaar.  Waaronder het aantal doelpunten voor de thuisploeg, Dubbele kans, de winstmarge, de eerste doelpuntenmaker, Both Teams to Score in de tweede helft, handicap weddenschappen, periode weddenschappen en nog een aantal.

Gebruik bij het plaatsen van je weddenschap vooral de uitgebreide statistieken die beschikbaar zijn op ZEbet om je beslissing te maken. In veel competities kun je precies zien welk percentage wedstrijden een club minstens één keer heeft gescoord en welk percentage wedstrijden meer of minder dan 1,5, 2,5 of 3,5 doelpunten tegen hebben. Handige info dus!

Wedstrijden volgen en live weddenschappen plaatsen bij ZEbet

Met zijn uitgebreide statistieken zorgt ZEbet ervoor dat je goed voorbereid bent voordat je je weddenschap plaatst. Hoewel dit sowieso praktisch is voor pre-match weddenschappen, is het ook noodzakelijk voor live weddenschappen, omdat de informatie actueler moet zijn. Je wilt precies weten hoeveel breekpunten er zijn gebruikt, hoeveel potentieel gevaarlijke aanvallen zijn gelanceerd en hoeveel overtredingen zijn begaan tijdens een wedstrijd die momenteel aan de gang is.

ZEbet breidt zijn talrijke statistieken uit naar zijn live weddenschappen. De mate waarin die gegevens beschikbaar zijn, hangt echter af van de populariteit of competitie van de sport. Mogelijk krijg je een tijdlijn te zien die aangeeft wanneer verschillende gebeurtenissen in het spel hebben plaatsgevonden, zoals een vrije trap, een waarschuwing, een doelpunt, enzovoort. De live computersimulatie helpt je ook bij het maken van een nauwkeurige voorspelling van de uitkomst van de wedstrijd. Er is echter helaas (nog) geen livestream beschikbaar bij ZEbet.

Je bent bij ZEbet niet voor de beste odds

Als het om voetbalweddenschappen gaat, biedt ZEbet je een schat aan informatie in de vorm van uitgebreide statistieken. Daar heb je alleen niet voldoende aan. Je wilt ook graag goede odds hebben voor de winnende voorspelling. Laten we het maar ronduit zeggen: als je op zoek bent naar een bookmaker met hoge odds, kun je beter elders kijken.

ZEbet legt focus op de recreatieve (voetbal)gokker

Met voldoende kennis, een goede voorbereiding en een beetje lef kun je grote dingen bereiken. Tenzij je bij ZEbet speelt. Deze bookmaker heeft stortingslimieten die opmerkelijk laag zijn in vergelijking met andere bookmakers. Voor gokkers van 24 jaar en ouder geldt een dagelijkse stortingslimiet van 100 euro en een wekelijkse/maandelijkse stortingslimiet van 1.000 euro.

Je kunt via de klantenservice een kleine verhoging van dit bedrag aanvragen, maar je mag nog steeds niet meer dan 3.000 euro per maand uitgeven. Spelers onder de 24 zijn onderworpen aan zelfs nog lagere stortingslimieten. Met dit soort maximale limieten is het duidelijk dat ZEbet zich richt op de recreatieve (voetbalgok)gokker.

Stortingen & uitbetalingen bij ZEbet

Daarom zou je bijna een extreem lage minimale storting verwachten, maar dan heb je het mis. ZEbet accepteert stortingen vanaf 15 euro. Je kunt storting doen met iDEAL of een creditcard. Uitbetalingen zijn hebben dezelfde minimumlimiet van 15 euro als stortingen. Om je winsten te kunnen opnemen, moet je elke storting minstens één keer inzetten. Betalingen worden binnen één tot twee werkdagen verwerkt en opnames zijn altijd volledig gratis.

Elke speler die een betaling van meer dan 7.500 euro wil ontvangen, moet zich wel persoonlijk melden bij het Nederlandse hoofdkantoor… Bij de meeste online bookmakers hoef je niet buitengewoon veel geluk te hebben om dat bedrag van 7.500 euro maar één keer te winnen. Houd hier dus rekening mee!

ZEbet klantenservice: niet 24/7 bereikbaar en geen live chat

Natuurlijk heeft de online bookmaker ZEbet voor jouw gemak een klantenservice geopend. Hoewel medewerkers van de klantenservice niet de klok rond beschikbaar zijn, heeft de ervaring geleerd dat ze er alles aan zullen doen om je zo snel mogelijk te helpen. Er is echter nog een ander belangrijk nadeel: er is geen directe chatfunctie aan het platform gekoppeld. Je kunt dan ook alleen contact opnemen via WhatsApp, een telefoontje of door een bericht te sturen via het online contactformulier op de website.

Veilig en gecontroleerd wedden bij ZEbet

ZEbet is niet het type bookmaker dat je meteen voor zich weet te winnen. Vooral tegenvallende quoteringen, het ontbreken van een goede chatfunctie en de noodzaak om naar het hoofdkantoor van ZEbet te reizen om grote uitbetalingen te ontvangen, worden vaak genoemd als redenen om deze bookmaker te mijden.

ZEbet is wel een gerenommeerde bookmaker in Nederland. Ondanks dat het niet de beste is in ons huidige goklandschap. Op het gebied van veiligheid en privacy voldoet het platform aan alle eisen. Bovendien erkent ZEbet haar rol duidelijk als het gaat om gokverslaving.  Zoals de Kansspelautoriteit vereist, moet je je eigen spelerslimieten instellen bij het gebruik van de diensten van deze bookmaker. ZEbet verifieert of je de legale leeftijd voor kansspelen hebt bereikt en haalt je naam door de Cruks-database als extra veiligheidsmaatregel. Op ZEbet.nl vind je dan ook een gokomgeving die geheel risicovrij is te gebruiken.

Beginnen met wedden ZEbet betekent deze bonusacties

Bookmaker ZEbet is wellicht geen belangrijke toevoeging aan de toch al overvolle gokmarkt. Je profiteert echter nog steeds van een uitstekend gokaanbod, een veilig platform en de mogelijkheid om onderweg te wedden, dankzij de handige mobiele app van ZEbet. Dus, vind je dat voldoende reden om een ​​account aan te maken? Dan staat er direct een welkomstbonus voor je klaar om te claimen. ZEbet biedt een stortingsbonus van 100 % ter waarde van maximaal 50 euro op je eerste storting.

Naast een welkomstbonus van 100% biedt ZEbet tijdelijke promoties aan. Bijvoorbeeld een free bet wanneer je inzet op de Premier League-kraker Manchester City – Liverpool. Bovendien levert elke inzet van 1 euro je ZEpunten op voor je account als onderdeel van een klantenloyaliteitsprogramma. Dat is toch een leuk extraatje!

Al met al over wedden op ZEbet

Is dit volgens ons niet de aller beste bookmaker voor de echte voetbal gokker. Toch willen we ZEbet zeker een kans geven, aangezien ze ook pas net zijn begonnen in 2022. Wellicht zelfs iets te snel na het verkrijgen van hun licentie.

Beoordeling
Website www.zebet.nl
Licentie Kansspelautoriteit
Bonus €50,-
Helpdesk Telefonisch, Contactformulier, WhatsApp
Ga naar website
Zin om te winnen?

Voorspel nu bij:

Wedden